19 abril, 2024
Algaida

L’activitat divulgativa de la Guàrdia Civil a l’escola genera una petita controvèrsia al poble (actualitzada) 

Mai plou a gust de tothom. Aquesta és una constant a qualsevol centre educatiu, i el nou equip directiu s’ha trobat amb aquesta petita polèmica en el primer mes de curs escolar.

Amb motiu de les activitats divulgatives que es duen a terme cada any per la celebració de la Verge del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil, es va realitzar ahir divendres una activitat divulgativa de la feina que el cos policial de la Benemèrita du a terme a la nostra comunitat al CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida

La diada de la Guàrdia Civil a l’escola, segons consta en la nota de premsa difosa per la Benemèrita, va consistir en una mostra de treballs en helicòpters, guies de cans, trànsit, demostració de vehicles i altres especialitats dels serveis com el Seprona o els Geas.

L’anunci d’aquest acte per part del centre educatiu va crear un cert debat entre alguns pares dels alumnes, que després es va veure augmentat en un article publicat al Diari de Balears. Rebuda la missiva, alguns pares consideraven poc adequada la presència d’un cos de seguretat de naturalesa militar a l’escola d’Algaida i d’altres pares ho trobaren inadequat davant la situació que es viu a hores d’ara amb el referèndum de Catalunya i la presència policial. De fet ahir un grup reduït de pares anaren a cercar els seus fills poc abans que comencés l’activitat a les 11 hores. Altres pares s’hi han mostrat a favor a través de les xarxes socials.

No us podem ofertir cap imatge de l’acte. La direcció del centre no va permetre als mitjans accedir al centre argumentant la protecció dels menors.

Sembla que aquesta activitat autoritzada per la direcció del centre durà certa coa. Alguns pares han manifestat la sorpresa per aquesta activitat i demanaran explicacions també a l’Amipa.

Segons publica el diari Última Hora en la seva edició d’avui dissabte, Més per Algaida ha anunciat que demanaran explicacions a la batlessa Maria Antònia Mulet per considerar-la com «una de les promotores de l’acte» ja que, segons el mateix diari, a principis de setembre la batlessa va reunir al director del centre amb els comandaments de la Guàrdia Civil amb l’objectiu d’acordar una data per celebrar aquesta activitat. No obstant això, no hi ha hagut cap posicionament públic en aquest sentit per part els responsables del partit ecosobiranista d’Algaida.

Redacció essaig.cat

Nota de redacció: S’ha refet la notícia per incorporar-hi nova informació i s’han eliminat d’altres. Demanam disculpes si algú dels nostres lectors havien considerat que la redacció de la notícia no s’ajustava a l’objectivitat que s’espera i volem d’aquest mitjà.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

2 thoughts on “L’activitat divulgativa de la Guàrdia Civil a l’escola genera una petita controvèrsia al poble (actualitzada) 

  • Un article desencertat d’inici fins al final. Sorpresa i tristor per algunes coses que dius, ja t’ho contaré en privat

  • Avui hi ha una gran activitat divulgativa a Catalunya.

Comments are closed.

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint