Un nou suport d’informació algaidina, pinera i randina

Encara que amb una mica de retard, posam en marxa allò que anunciàvem el mes de gener d’enguany. Un noticiari digital que complementi l’edició en paper de la Revista Es saig que seguirà sortint cada mes com sempre. Ben aviat també els subscriptors a la revista podran accedir a una versió en digital i a l’hemeroteca.

L’objectiu d’aquest noticiari és molt clar: apostar per donar difusió a les notícies que passen en el poble, amb un nou llenguatge que atregui a nous públics i que ambdós suports (edició en paper i digital) es complementin mútuament.

També estrenam perfil a la xarxa social de twitter. El nostre compte és @es_saig. Vos convidam a què ens seguiu.

Volem que sigui un mitjà de tots i que a través d’ell s’hi generi debat sobre temes d’interès que afecten o preocupen a  algaidins, piners i randins. Per les pantalles d’aquest noticiari volem que hi passi la vida del nostre poble i s’hi puguin llegir totes les veus del municipi. Els primers dies potser seran complicats però segur que aquest noticiari serà exitós el convertim en el digital del poble.

Des d’ara us convidam a què ens envieu notícies, fotografies, fets d’interès, i que participeu en les nostres enquestes, etc. a l’adreça noticiari@essaig.cat

Redacció Noticiari Es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: