19 abril, 2024
AlgaidaAny LlullCulturaPinaRanda

El plenari aprovà la creació de la Comissió Any Llull

El consistori d’Algaida ha creat la Comissió Executiva de l’any Ramon Llull. Aquesta comissió aprofita així la celebració, entre novembre d’aquest 2015 i novembre de 2016, de l’Any Llull, promogut per commemorar el setè centenari de la mort de l’il·lustre beat, escriptor, filòsof, místic, divulgador científic, etc. Algaida, i especialment el massís de Randa com un dels escenaris en què va viure Ramon Llull, vol aprofitar els actes commemoratius per dur a terme tota una sèrie d’activitats culturals que permetin promocionar el nostre municipi.

logolullLa Comissió Any Llull està integrada, a més de per la batlessa Maria Antònia Mulet i per la regidora de cultura  Margalida Garcias, per bona part de les associacions socioculturals i esportives, partits polítics, i diversos col·lectius del municipi. Especialment les tres associacions juvenils del poble que han fet part del concurs del logotip, el qual ha estat guanyat per l’algaidina Pilar Salas Barceló i que podeu veure en aquest costat.

Entre les associacions que hi participen també hi figuram la nostra revista Es saig, que tant en la seva edició en paper com en la versió en digital, intentarem col·laborar i fer-nos ressò de tots quants esdeveniments s’organitzin. De fet ja fa prop de dos mesos que, des de la comissió, hem estat treballant conjuntament per definir el calendari d’activitats i esdeveniments a convocar.

La primera cita de totes serà el proper dissabte 28 de novembre se celebrarà el Acte inaugural de l’Any Llull a Randa, Pina i Algaida. En acabar la missa en honor al Beat Ramon Llull es presentarà el logotip i la web de l’Any Llull. Just després, els assistents podran assistir a la conferència Els paisatges de Ramon Llull, a càrrec de Gabriel Ensenyat i Gaspar Valero, a l’església de Randa.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint