Suport a les famílies dels nins amb necessitats econòmiques i escolars

ninestudiantL’Ajuntament d’Algaida destina una partida de 1.000 euros a la reutilització de llibres de text entre els escolars del Col·legi Públic Pare B. Pou. L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar i promoure l’ús responsable i sostenible dels llibres de text i també del material didàctic. Es tracta d’un programa al qual hi poden accedir  tots aquells escolars d’infantil i primària que pertanyen a famílies amb necessitats econòmiques del municipi.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, va explicar que “una vegada més demostram que l’educació dels nostres infants és una prioritat de l’equip de govern municipal i volem agrair la col·laboració permanent de l’equip directiu del CEIP Pare Bartomeu Pou i de l’associació de Pares i Mares”.

Bona part d’aquest suport es possible gràcies a que l’obra social de “La Caixa” i l’Ajuntament d’Algaida signaren un conveni mitjançant el qual l’entitat bancària donà 10.000 euros per a destinar a les famílies amb infants més necessitades del terme municipal. Amb aquesta ajuda, que es gestiona a través dels serveis socials, es podrà ajudar en diferents mancances a les famílies amb infants  (beques menjador, llibres, material escolar, ulleres o reforç escolar, etc.)

Classes de reforç escolar

El passat mes de novembre començaren les classes extra escolars destinades a aquells nins i nines d’educació  primària i secundària del terme municipal d’Algaida amb necessitats de reforç escolar. Aquestes classes són gratuïtes i el seu objectiu és millorar l’hàbit d’estudi i prevenir el fracàs escolar. En total se’n beneficien fins a 30 alumnes del municipi que faran 4 hores setmanals els de primària i 2 hores setmanals els de secundària fins a la finalització del curs escolar 2015/2016.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.