Els Reis d’Orient han arribat carregats de regals i il·lusió

Sis del capvespre i sa plaça d’Algaida estava plena de gom a gom per rebre a ses Majestats els Reis d’Orient Melsion, Gaspar i Baltasar que havien arribat puntuals a la vila d’Algaida.

El protocol marca que els Reis arribin a la plaça del poble pujats damunt tres carrosses, una per cada Rei precedits per la Banda de Música d’Algaida i un bon grapat de tuaregs qui amb bengales anunciaven la notícia de la imminent arribada. Es saig no s’ho ha volgut perdre i ha seguit els reis des que han arribat al carrer de l’aigua i han pujat en direcció a la Plaça del poble.

Una vegada han arribat a plaça amb les seves carrosses han fet dues voltes perquè tots els nins i nines del poble els poguessin veure i saludar. Poc després els tuaregs han fet camí per què els tres Reis pujassin al cadafal on han estat rebuts per la batlessa Maria Antònia Mulet. En el seu discurs de benvinguda, la batlessa ha demanat als Reis que duguin salut i feina a tota la gent del poble que ara no en té a més de repartir els regals a tots els nins i nines del municipi.

Ses Majestats per la seva banda, han saludat a tota la gent que s’havia concentrat a plaça per veure’ls i han agraït a tothom la benvinguda. Després d’assegurar que tots els nins havien estat bons al·lots, han demanat a grans i petits que partissin a casa seva i que després passarien en persona a deixar-los els regals.

Eren molts els grans i petits que tremolaven d’alegria i d’il·lusió de veure una vegada més a ses Majestats els Reis d’Orient i que han estat ben contents de poder arreplegar els caramels que els Reis els havien duit expressament.

També sabem que a les 18:45 tenien estava prevista l’arribada de Ses Majestat a Pina, que com sabeu som màgics, i poden arribar per tot.

Com a bon desig, Es saig us regala aquesta galeria fotogràfica per tornar a reviure el moment de l’arribada dels Reis a Algaida

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.