25 abril, 2024
AlgaidaEconomiaPinaRandaTreball

L’Ajuntament d’Algaida incorpora 7 nous treballadors, gràcies a la Renda d’Inserció Laboral

inserciolaboralL’Ajuntament d’Algaida incorpora 7 persones més en situació d’atur i majors de 35 anys. Amb aquests set treballadors, seran un total de 14 les persones que haurà contractat el consistori algaidí amb la línia de subvencions de la Conselleria de Treball a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) per tal de millorar l’ocupabilitat dels treballadors desocupats.

Són projectes inclosos dins la Renta d’Inserció Laboral que està cofinançat entre l’Ajuntament d’Algaida i el Govern de les Illes Balears i també pel Fons Social Europeu.

Aquest projecte està destinat a persones majors de 35 anys que duguin com a mínim dos anys en situació d’atur i que hagin esgotat qualsevol altre tipus d’ajuda.

Concretament, en aquesta segona convocatòria a la qual s’ha adherit l’Ajuntament d’Algaida, incorpora amb contractes de 6 mesos, 1 auxiliar socio-cultural i 6 peons-picapedrers. En l’anterior convocatòria, que era per a majors de 45 anys, es van fer les 7 primeres incorporacions destinades a neteja vial i una a l’arxiu municipal. Tant en aquesta convocatòria com l’anterior s’han pogut contractar treballadors amb perfils professionals diferents a la de neteja o picapedrers.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, apunta que «en aquests temps en què la gent ho passa malament per la manca de feina, totes les passes que es facin per potenciar la inserció laboral de les persones són positives perquè repercuteix positivament en famílies senceres encara que hem de tenir en compte que resten moltes passes a fer en matèria d’ocupació».

Recordem que a Algaida el 44,4 % dels 290 aturats són persones majors de 45 anys i que el 47,5 % ho són de la gent compresa entre 25 i 44 anys.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint