19 abril, 2024
AlgaidaEsportsPina

Important victòria del Pina i dels infantils del CE Algaida

Important victòria del Pina CF Victoria ben treballada en el Camp d’es Figueral per 2 gols fets per Bartomeu Mut Sureda (Barto) a 1 en contra  davant l’Inter Manacor un equip de la part alta de la classificació, l’Inter Manacor. Adjuntam el vídeo que han penjat en el perfil de facebook l’equip piner.

Pel que fa als equip del CE Algaida només els infantils han aconseguit una victòria davant els manacorins de la O dins el seu camp, amb dos gols de Joan Cerdà i un d’Albert Palou. En quant als cadets, també s’han lluitat el partit i han acabat perdent per dos gols, fets per Tomeu Pou, a tres davant el RTV Rafal At.

Pel que fa als grans han tornat a perdre dins el camp del Llucmajor però cal destacar els dos gols fets per Pere Nieto i Aitor Moreno i les set targetes grogues 10 targetes grogues que varen rebre els nostre jugadors. De resultes que Pere Puigserver i Cristian Castell reberen doble targeta groga foren expulsats amb la qual cosa l’equip algaidí quedà amb 9 jugadors.

Davant l’intent reiterat del Club Esportiu Algaida de retardar el partit de la lliga femenina, l’equip contrincant At. de Marratxí no va voler acceptar el canvi de dia i l’àrbitre va decidir suspendre el partit.

Pel que fa als més petits, important derrota dels prebejamins del primer any per 7 gols en contra davant l’Olímpic. Els prebenjamins, Benjamins i Alevins no han jugat aquest cap de setmana.

En el moment de publicar aquesta notícia no podem oferir-vos el resultat dels juvenils davant l’At. Llubí

resultatsesportius0507022016

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint