Site icon Essaig.cat |

Una vintena de famílies algaidines participen en les jornades de catequesi familiar

La Parròquia de Corpus Christi de Palma va acollir ahir diumenge 13 de març la trobada de la Catequesi de família. És una jornada anual en la qual les famílies que participen en aquesta modalitat de catequesi de tot Mallorca tenen l’oportunitat de compartir un dia plegats per continuar avançant en el seu procés de maduració de fe. Enguany hi participaren més de 600 persones entre pares, infants i catequistes, d’entre els quals hi havia una vintena de famílies algaidines.

Un moment de la conferència de Juanjo Fernández (Foto: Agència Baleària)

Els de primer any de catequesi han participat d’un taller amb Juanjo Fernàndez, que va exposar la seva experiència de pregària en família, amb els seus fills. Fernàndez és autor del mètode de la “Pregària de la porta”. També els va mostrar altres formes de pregària com algunes cançons per beneir la taula o oracions dedicades a altres persones de la família i amics. Per la seva part, els pares i mares de segon any assistiren a la conferència de Mn. Teodor Suau, que els parlà de la importància de l’Eucaristia. Mentrestant els infants han pogut participar de una gimcana dedicada a Ramon Llull.

Una vegada acabada les xerrades participaren de la celebració de l’Eucaristia, que fou presidida pel bisbe Xavier Salinas. La jornada va acabar amb un dinar de germanor al pati del col·legi i l’actuació del Joglar Pau.

La modalitat de la “Catequesi de família” és de cada vegada més estesa a la Diòcesi de Mallorca. Es tracta d’una catequesi molt diferent a la que es realitza tradicionalment. En aquesta opció hi participen tant els pares i mares com els nins i nines que han de rebre la comunió. Acompanyats d’un grup de catequistes específics per als pares i uns altres per als infants. A Algaida entorn a 20 famílies, contant els de primer i els de segon de catequesi, participen en aquesta modalitat de catequesi que funciona amb una sessió per mes.

Redacció noticiari es saig

Exit mobile version