Dijous, novembre 30, 2023
AlgaidaEducacióInfraestructuresPinaRanda

Inici de la instal·lació de sol aïllant a l’escoleta

aulaescoleta
Foto d’arxiu d’un taller musical dut a terme  a l’Escoleta el 2012

L’Ajuntament d’Algaida instal·larà sòl aïllant a l’escoleta municipal d’infants Flor de Murta. Es tracta d’un projecte que fou la tercera proposta més votada pels algaidins en el procés d’elaboració del pressupost participatiu de 2016.

Abans de poder-se executar aquest projecte, l’Ajuntament d’Algaida ha solucionat un problema de goteres que hi havia a les instal·lacions del centre, unes obres que han tengut un cost de 4.000 euros. Segons ha explicat en un comunicat la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, “lògicament, abans d’emprendre cap millora com és la col·locació del sòl aïllant, hem volgut resoldre el problema que existia amb aquestes goteres”.

El projecte d’instal·lació de l’esmentat sòl, compta amb un pressupost de 25.000 euros que paga l’Ajuntament d’Algaida. “Seguim amb les millores en matèria educativa i, en aquest cas, garantint el benestar dels infants del municipi i ho feim amb recursos propis de l’Ajuntament”, apunta Mulet.

Les reformes i infraestructures relacionades amb l’escola dels grans com l’escoleta d’infants són les propostes que més èxit varen tenir dels pressuposts participatius. La primera opció fou adobar la teulada de l’escola i la segona fou augmentar l’espai d’ombra al pati de l’escoleta infantil. Encara restaran pendents el conficionament de l’hort de l’escoleta d’infantil i la instal·lació d’aparcaments per a bicicletes en el CEIP Pare Bartomeu Pou.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: