Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaInfraestructuresPinaRanda

L’Ajuntament instal·la panells d’informació municipal a fora vila

panellforavilaL’Ajuntament d’Algaida ha instal·lat panells a foravila per tal de mantenir informats als residents a sòl rústic. Aquests punts d’informació municipal, s’han instal·lat al costat de les bústies de correus a sòl rústic “perquè quan els residents vagin a recollir el correu, puguin veure tota la informació municipal que allà hi penjarem”, explica la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.

De moment, s’han col·locat cinc panells al costat de les bústies de correus de foravila: al camí de Muntanya, al de Son Lluch, al de de Castellitx, i a les carreteres de Sencelles i Santa Eugènia. “Ara per ara hem seleccionat els punts on hi ha més residents i de cara a l’any que ve anirem completant la resta per tal que al costat de tots els punts on hi ha bústies hi hagi el seu pertinent punt d’informació”, afegeix Mulet.

Al sòl rústic d’Algaida hi ha prop de 300 bústies en diferents punts i això suposa “un important nombre de residents a qui sovint no arriba la informació de l’Ajuntament d’Algaida i, en aquest sentit, el que volem és acostar-los tot allò que considerem d’interès com ara comunicacions que d’informació general del municipi o programes d’actes i activitats”.

panellforavila2Aquesta és una de les reivindicacions dels habitants i residents del nostre municipi que viuen a fora vila i que en reiterades ocasions s’havien queixat que no rebien la informació municipal o les agendes culturals.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d