Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaFestesTradicions

Galeria de la Fira d’Algaida 2016

Com cada any el dissabte abans de sant Lluc es dur a terme la tradicional Fira d’Algaida, amb una mostra gastronòmica, productes i artesania del municipi, productes artesanals i de comerç just o amb finalitats solidàries, la instal·lació  d’una mostra de vehicles clàssics i antics organitzada per l’Associació Amics dels vehicles clàssics i antics d’Algaida, Pina i Randa.

Els animals i les activitats per a nens també han tengut el seu protagonisme i sobretot les paradetes de menjar que han aportat, dolç i salat, als visitants locals i de fora poble.

A més el temps ha acompanyat i hem pogut gaudir d’una bona fira que a partir de les 11 hores i fins a les 13:30 tenia el seu moment àlgid amb més presència de gent. Us deixam amb algunes imatges de la fira.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d