25 abril, 2024
AlgaidaEconomiaParticipació ciutadanaPinaPressupostsRanda

L’Ajuntament presentà les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2017

wp-1479848718102.jpgAhir horabaixa la sala de plenaris va tenir lloc la reunió de presentació de les propostes guanyadores de les en el procés de pressupostos participatius de 2017.

A la reunió, la batlessa va fer un repàs dels grans nombres dels pressupostos de l’any 2017. La regidora de participació ciutadana va explicar tot el procés dels pressupostos participatius, amb la totalitat de les propostes que foren descartades i les que foren acceptades.

Segons ha explicat Fullana, en total s’executaran 12 propostes amb un pressupost total de 99.190, 98 € amb la següent distribució pressupostària i la puntuació obtinguda.

propostes-pressuposts-participatius-2017

Cal tenir present que enguany la participació ciutadana en aquests pressupostos han augamentat. Fins a 183 ciutadans d’Algaida, Pina i Randa votaren aquestes propostes, 164 mitjançant el formulari on-line de la web municipal i 19 en paper a les oficines municipals. D’aquests s’han establert 8 vots nuls (6 per estar duplicats i 2 per no complimentar les dades de manera correcta.

Algunes imatges de les zones que rebran alguna de les inversions municipals aprovades per la ciutadania.

A l’acte hi assistiren una dotzena de persones, la majoria membres de la Comissió de Participació Ciutadana.

Perquè aquestes propostes es duguin a terme és necessari que s’aprovin els pressupostos per a l’any 2017 i tot fa pensar que seran aprovats aquest dijous en un plenari extraordinari.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint