Essaig.cat |

Resultats de la IX Cursa Popular Fira d’Algaida 2016

img_2998-1Avui matí ha tengut lloc la IX Cursa Popular Fira d’Algaida 2016, organitzada per l’Ajuntament d’Algaida i la col·laboració del Club Esportiu Trotadors i del Consell de Mallorca.

L’activitat anava acompanyada d’un conjunt d’activitats per als més petits i de curses infantils. Hi ha hagut una cursa especial per als més petits (3-5 anys, nascuts 2010 i abans) que han fet una volta sencera a Plaça, alguns acompanyats dels seus pares.

Pel que fa a la resta de curses per a infants hi ha hagut diferents carreres amb distints recorreguts.

Aquí teniu els resultats de les categories dels nins i nines i a continuació un conjunt de fotografies de les carreres.

Més tard a partir de les 11 hores ha tengut lloc la cursa dels grans. El circuit de la cursa era de 8.500 m (aprox.), amb sortida des de la Plaça d’Algaida en direcció a l’’antiga església de la Pau de Castellitx pel camí de Binicomprat (un poc més de 4 km). A la Pau, hi havia control de corredors i avituallament i la tornada era pel mateix recorregut fins a Plaça (un poc més de 4 km) i final de carrera fent la mateixa volta a sa plaça per davant l’Ajuntament. El trajecte és rural-urbà, asfaltat, amb pendents, i està envoltat de pinars, alzinars, camps de conreu i vegetació baixa. La cursa s’ha disputarà en dues categories: absoluta masculina i absoluta femenina.

A la categoria masculina els tres primers classificats han estat Jonathan Gomez Espinola (M30) amb un temps de 0:28:53, Francisco Daza Palomo (M30) 0:31:57 i Vicente Jose Ogazon Mari (M50) amb un temps de 0:32:12. Pel que fa a les dones la primera classificada ha estat Maria Pallicer Rotger (F30) amb un temps de 0:34:01; la segona ha estat Sara Jarillo López (F30) amb un temps de 0:38:28; la tercera classificada femenina ha estat Marina Sánchez Brot 0:39:27.

Pel que fa als tres primers classificats locals aquests han estat Juan José Cortés Masianas  (M40) amb un temps de 0:33:34,  Lorenzo José Sastre (M30) amb un temps de 6 0:35:38 i Miguel Avellaneda Delgado (M40) amb un temps de 0:35:48.

Foto: Biel Vidal 

Aquí teniu la resta de resultats absoluts. Enhorabona a tots els participants i guanyadors

Redacció Noticiari es Saig 

 

Exit mobile version