Dimecres, novembre 29, 2023
AlgaidaPina

Crònica del derbi municipal

Un derbi sense passió no seria un derbi. I aquesta es notava en el partit que ha enfrontat avui horabaixa els equips del municipi, el CE Algaida i el Pina CF.

La primera part ha començat amb una bona primera oportunitat del Pina, però poc a poc els algaidins han imposat el seu joc i mitjançant un bon xut des de fora de l’àrea en el minut 23, en Josemi (Jose Miguel Ortega Quijada) ha el marcat primer gol. Després en una jugada embolicada dins l’àrea dels visitants, en el minut 40 l’Algaida ha fet el segon gol obra de Diego Fernando Ramírez Madrid, col·locant el 2 a 0 en el marcador.

La segona part, el Pina ho ha intentat de valent. Quan faltaven 20 minuts per acabar el partit, el Pina gràcies a la treta d’una falta magistral per part de Joan Morey Ferragut ha aconseguit escurçar el resultat. Aquest gol ha fet pujar l’emoció al màxim: el Pina ha continuat intentat-ho però l’Algaida ha aguantat. El marcador ja no s’ha mogut i els tres punt han estat per l’Algaida.

El partit ha estat intens. Prova d’això són el número de targetes grogues que ha tret l’àrbitre Garcia Font. En total 6 targetes grogues (2 per a l’Algaida i 4 per al Pina CF).

El partit s’ha jugat amb molt de respecte per part dels jugadors, era l’afició la que posava més calor a l’hora d’animar els seus respectius equips. Tant els jugadors com les nombroses dues aficions han tingut un comportament correcte, només algun fet puntual de crítica desmesurada cap a les decisions arbitrals. Cal recordar que arbitrar un partit, i més d’aquestes característiques, no és senzill.

Tot i les condicions de la llum, us deixam amb unes quantes fotografies del derbi. Clicau sobre les fotos per ampliar-les.

Victòria dels juvenils

D’altra banda, l’equip juvenil del CE Algaida era l’altre equip que tenia competició aquest cap de setmana. Els juvenils han començat l’any amb victòria contra el Gènova A. L’equip algaidí s’avançà molt aviat en el marcador, marcanmt el 1 a 0 en el minut 2, així i tot, els visitants donaren sensació de perill, amb uns puntes molt ràpids i en el mig del camp guanyaven moltes de les pilotes en disputa. Per la seva part, els algaidins no aconseguien imposar-se clarament i en dues jugades a pilota aturada l’Algaida va rebre dos gols en contra. No obstant això, quan estava a punt d’acabar el primer temps, l’Algaida va aconseguit empatar el partit 2 a 2.

A la segona part els locals han ajustat les seves línies, combinant més per les bandes i fent un joc una mica més directe. Aquest nou plantejament va tenir el seu fruit, i l’Algaida, va aconseguir dos gols més en 10 minuts. A partir d’aquí els visitants ho intentaren, però els juvenils de l’Algaida, varen saber controlar el que quedava de partit i mantenir el 4 a 2 el seu favor fins al final. Els gols de l’Algaida els feren : dos en Tomeu Muñoz (2), n’Andreu Pérez (1) i en Tomeu Pou (1).

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: