Site icon Essaig.cat |

Efectes del temporal a Algaida i previsions per demà 21 de gener

Foto: @Geotur_Balears

El temporal de pluja ha obligat a tancar al trànsit, aquest matí la carretera de Montuïri a Pina (MA-3201) per l’acumulació de precipitacions. A més, quatre calçades de la zona també s’han vist afectades. Els cultius i la carretera han quedat inundats pel desbordament del torrent de Pina, on Protecció Civil de Montuïri ha hagut de desplaçar-se per un cotxe havia quedat atrapat. La carretera a hores d’ara encara continua tallada

La connexió d’Algaida a Santa Eugènia entre Algaida i l’encreuament amb la carretera de Sineu (Ma-3011), tot i que a aquesta hora ja s’ha obert al trànsit per part del Departament de Carreteres del Consell de Mallorca.

Des de l’Ajuntament d’Algaida s’ha informat que per als propers dies s’ha tornat a declarar l’índex de gravetat 1 (IG1), corresponent a alerta taronja, per fenòmens meteorològics adversos. Es prega màxima precaució sobretot a l’hora de circular amb cotxes o altres vehicles o en estar a llocs on hi ha arbres. En cas d’emergència, s’ha d’avisar a l’112.

Per aquest motiu, l’ajuntament informa que al terme municipal d’ALGAIDA: els parcs infantils i zones esportives i de lleure que estan a llocs descoberts romandran tancats per precaució.

Pel que fa als partits de futbol del cap de setmana, mentre la Federació Balear no els suspengui, se celebraran amb normalitat però dissabte i diumenge els camps municipals d’Algaida i de Pina només s’obriran en l’horari dels partits de futbol.

A la imatges de sota, podeu veure la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia a Algaida, per demà dissabte s’espera un cel cobert amb precipitacions generalitzades i persistents que poden ser localment fortes i anar acompanyades de tempesta (entre 60 i 100 mm en 12 hores) i calabruix . Les temperatures amb pocs canvis i vents del nord-est fort amb intervals de molt fort i ratxes que poden arribar a ser d’entre 90 i 120 km / h.

Redacció essaig.cat 

Exit mobile version