Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEducacióSeguretat

Instal·lat el panell pedagògic de limitació de velocitat al costat de les escoles.

panellpedagogicAquests dies s’ha instal·lat al carrer de sa Tanqueta d’Algaida un panell pedagògic limitador de velocitat, un dels projectes que sorgí del procés dels pressuposts participatius del 2017.

El panell pedagògic que ha comptat amb un pressupost de 3.000 euros, ha estat instal·lat al costat de la zona del parc verd infantil del col·legi públic Pare Bartomeu Pou. El seu funcionament és senzill: quan un vehicle circula pel carrer el panell informa de la seva velocitat del vehicle i si és adequada apareix una emoticona de color verd que somriu. Si es sobrepassa el límit legal apareix enfadat i de color vermell.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, apunta que “aquest panell és una iniciativa senzilla que va ser reclamada en el procés participatiu i va ser votada com a la tercera opció a dur a terme a Algaida. Pensam que és una acció que ha de servir per a conscienciar a la gent sobre la importància de respectar els límits de velocitat i sobretot als voltats de recintes escolars”.

El panell ha estat instal·lat per Beesensor Technologies, empresa mallorquina radica al parc BIT.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d