25 abril, 2024
Algaida

El senador i ex batle, Francesc Antich va partir una indisposició ahir al Senat

francescantich_senatSegons informen diversos mitjans, els serveis de la Cambra reclamaren l’assistència d’emergències i fins al lloc es desplaçaren facultatius de Samur, que estabilitzaren el senador. L’ex-president del govern balear, el senador socialista Francesc Antich, fou ingressat a l’hospital de la Concepción de Madrid per causa d’un dolor toràcic que va patir ahir mentre era a la cambra alta.

Fonts del grup socialista han confirmat que el senador es troba estable, ingressat a l’hospital madrileny Clínica de la Concepción, on ha estat sotmès a una sèrie de proves clíniques. Sembla ser, segons apunten les mateixes fonts, que l’estat d’Antich, de 58 anys, no és greu i ha estat acompanyat a l’hospital per alguns companys del seu grup, com els senadors Ander Gil i Laura Berja.

Tot i que alguns mitjans apuntaren que l’exbatle d’Algaida havia patit un infart, finalment s’ha descartat que patís cap problema cardíac. 

Francesc Antich, de 58 anys i nascut a Caracas (Veneçuela), va ser batle d’Algaida entre 1991 i 1997,  president de les Illes Balears entre 2007 i 2011, i diputat per les Illes Balears al Congrés dels Diputats entre 2007 i 2011. D’ençà de 2011 és senador autonòmic per les Illes Balears.  

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint