19 abril, 2024
AlgaidaEsports

Com ha començat la temporada 17/18 el CE Algaida?

Aquesta setmana ha començat la lliga dels equips juvenil i amateur de Segona Regional del CE Algaida.

Malauradament, aquest any no us podrem informar del resultat del Pina CF. Molt al seu pesar, després de tants anys d’il·lusió, de sacrifici, d’ambició, d’alegries i tristeses, el Pina CF va dir adéu a la competició. En un comunicat publicat al seu facebook el passat 21 d’agost, el club va informar de la seva situació afirmant que “no és un comiat”, i que la directiva cerca la millor manera per a acomiadar-se de l’afició pinera. Tan aviat com ho sapiguem us informarem en aquest digital.

resultatsesportius0817_1El passat dissabte a les 19:30 hores va tenir lloc a Algaida el sus a la competició dels juvenils, i encara que el partit va donar bones sensacions el resultat no va acompanyar. Els algaidins s’avançaren en el marcador en el minut 3 del partit gràcies a un gol d’Alexandre Rafael Vidal. Poc després l’Alcúdia B va empatar en el marcador però això no va fer recular els algaidins, més aviat al contrari perquè en menys de vint minuts, els algaidins s’avançaren en el marcador amb dos gols de Francesc Bover Barceló i Tomeu Pou Tomàs. De llavors ençà, tot i el joc intens la sort no acompanyà als algaidins. En el minut 29 Bernat Llompart Sastre va marcar un gol en pròpia porta i s’ha arribat al final de la primera part amb l’empat a 3 en el marcador. Ja en la segona part, els algaidins continuaren amb el seu joc ofensiu però no aconseguiren fer entrar la pilota, fins que al els alcudiencs en un contratac marcaren un gol que deixà el resultat final en 3 – 4.

Pel que fa als amateurs han jugat aquesta jornada com a visitants dins el camp del Calvià. El partit que ha estat intens, si tenim en compte que s’han tret 5 targes grogues als locals i tres als algaidins, es obrir en el marcador algaidí gràcies a un gol en pròpia porta d’un jugador calviner, qui gairebé al final del partit aconseguiria escurçar el marcador que havia apujat a dos a favor del CE Algaida gràcies al gol que feu Llorenç Gil Mateu en el minut 56. El resultat final fou 1 a 2 gols a favor de l’Algaida que comença la temporada guanyant el primer partit.

La resta d’equips de futbol del CE Algaida començen la lliga a mitjans de setembre i en el cas dels benjamins a principis d’octubre.