El Consell subvencionarà 250.804 € per al manteniment de les instal·lacions esportives al poble

El municipi d’Algaida rebrà una total de 250.804 euros a partir d’una línia de subvencions convocada pel departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca pel foment de l’esport mitjançant ajudes al manteniment i millora d’instal·lacions esportives públiques de Mallorca.

L’objectiu de les ajudes és el d’impulsar polítiques de foment de l’esport mitjançant una col.laboració amb els ajuntaments i contribuir al manteniment, la millora i la construcció d’instal.lacions esportives públiques, a pesar que aquesta convocatòria subvenciona únicament treballs de renovació o reparació de les infraestructures esportives i no obres de nova construcció. També s’inclou la material esportiu inventariable destinat a les instal.lacions esportives.

El Consell no ha tengut en compte criteris poblacionals a l’hora de repartir les ajudes, sinó que ha aportat més doblers als municipis que més projectes de reforma han presentat al pla d’ajudes.

El vicepresident del Consell i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, va explicar que es tracta d’una convocatòria “pionera” al Consell de Mallorca i que respon a una demanda dels ajuntaments, que “reclamen inversions de millora en les seves instal·lacions esportives”.

Com es distribuirà aquesta subvenció a Algaida?

La quantitat és distribuirà en diferents anualitats de la següent manera. Amb càrrec al pressupost de 2017 del Consell de Mallorca i dins les subvencions per les actuacions de manteniment i millora de les instal·lacions esportives públiques de Mallorca ja finalitzades a la data de presentació, l’Ajuntament d’Algaida ha rebut 88.339,20 €. Entre les actuacions subvencionades hi ha la impermeabilització de les dues piscines municipals amb un cost de 65.000 € o el canvi per deteriorament de les portes als vestidors i magatzem al camp de futbol de Pina amb una cost de 2000 euros.
 
EsporrassarDe la resta d’actuacions de manteniment i millora de les instal·lacions esportives públiques de Mallorca que s’han de finalitzar abans del 31 de desembre de 2018  i que seran pluriannuals, l’Ajuntament d’Algaida rebrà una subvenció de 162.465,46 € que seran per a la renovació de la gespa del camp de futbol des Porrassar.
Redacció essaig.cat 

One comment

  • I no trobau que és més necessari arreglar els vestuaris que canviar la gespa ? Els actuals vestuaris no disposen del mínim de garaties sanitàries per utilitzar-los i quan les nines dels equips masculins o l’equip femení s’han de canviar, o no ho poden fer i han de sortir cap a casa o han d’esperar que els masculins acabin, una vergonya. I als vestuaris d’alt no tenen ni vàter i els nins fan les seves necessitats a la dutxa on després hi va a rentar-se, una vergonya. Ja no basta amb fer un rentat de cara, s’han de fer de nou i ben fets, pensant que es fa per no malgastar els diners públics com s’ha fet fins ara.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.