Essaig.cat |

Crònica futbolística del primer cap de setmana de febrer

Seguint l’ordre cronològic que com han anat jugant els equips del CE Algaida, aquí en teniu la crònica.

resultats_esportius_0218_1

Bona victòria de l’equip Aleví B del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Servera, pero 0 a 3 gols. Els algaidins controlaren el partit des de l’inici, mostrant-se sòlids en el joc defensiu i portant la iniciativa en el joc ofensiu. L’Algaida s’avançà en el marcador en el primer quart i els altres dos gols els feren en el darrer. Els golejadors foren Tomeu Bunyola (2) i Miquel Angel Massanet.

Victòria clara de l’equip Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra el At. Escolar. El partit va estar dominat en tot moment i en tots els aspectes per part dels algaidins, sense donar cap opció als visitants que intentaren fer front al bon joc local, però sense èxit. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Cortés (2), Pere Miquel Riera i Guillermo da Rosa (2).

Victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida per 2 gols a 0 contra l’Atlètic Llubí en el partit disputat dins Es Porrassar. El partit fou un monòleg per part dels algaidins, ja que els visitants es limitaren a posar molta de gent en defensa renunciant a qualsevol acció ofensiva. Gràcies a dues bones jugades a la segona part dels algaidins acabaren obtenint el premi d’entrar. Els golejadors foren Álvaro Acedo i Sergi Argües.

Derrota de l’equip juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Sardina per 3 gols a 1. Els darrers 15 minuts de la primera part els locals s’avançaren per 3 gols en el marcador. A la segona, els algaidins feren un bon partit però tots i els diferents intents no varen poder igualar el resultat. El gol de l’Algaida el feu en Biel Llompart. Els sardiners són un dels millors equips de la categoria i així ho demostra la seva posició a la classificació on els juvenils algaidins es mantenen a la part mitjana

Un empat és que va aconseguir l’Aleví de primera contra l’Alaró en el partit que es va jugar en Es Porrassar. Els algaidins feren feina de valent durant tot el partit contra un equip que es limità a fer ús de la seva major capacitat física. Els algaidins s’avançaren en el marcador i els visitants aconseguiren marcar després de la treta d’un corner en el que els locals tingueren la mala sort de fer-se el gol en pròpia porta. El gol d’Algaida el feu en Miquel Angel Fernàndez.

No va poder puntuar l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida en la seva visita al Secar de La Real. Els algaidins aguantaren la primera part però a la segona reberen tres gols en 15 minuts que va fer que el partit se’ls fes molt costa amunt. Malgrat aquest resulta en contra l’Algaida es manté a la part mitja de la classificació.

Derrota per la mínima de l’equip Femení dels Club esportiu Algaida dins els camp del Son Sardina. Al poc de començar el partit les jugadores de l’Algaida reberen un gol en contra, el qual igualaren al cap de poc temps. A mitjans de la segona part les algaidines reberen un segon gol que ja no fou possible igualar. El gol de l’Algaida femení el va fer  Maria del Mar Barceló.

Un empat a 2 va aconseguir l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Pòrtol. Al poc de començar el partit els algaidins s’avançaren en el marcador resolent una jugada dins l’àrea visitant després de la treta d’un corner. Els de Pòrtol empataren al cap de poc temps mitjançant un xut de dins l’àrea després de un corner a favor. Els locals es desconcertaren amb aquest marcador i reberen un segon gol després de l’execució d’una falta directa per part dels visitants i amb el resultat de 1 a 2 s’arribà al descans. A la segona part els locals intentaren posar setge a la porteria contrària, però sense gaire sort com ho demostra haver fallat un penal a favor seu. Però quan faltaven 7 minuts per acabar el partit, empataren amb una jugada amb profunditat que ha fet que el davanter algaidí guanyés l’esquena a la defensa visitant. El gols de l’Algaida els feren Marc Prats i Llorenç Gil. Aquest punt aconseguit permet als grans de l‘Algaida seguir a la part alta de la classificació.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version