Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEconomiaTreball

Es redueix l’atur a Algaida durant el gener de 2018

Segons les dades publicades pel SEPE al mes de gener el nombre d’aturats ha baixat en 5 persones. De les 5 persones que van sortir de la llista de l’atur a Algaida hi ha augment d’un home i han trobat feina 6 dones. El nombre total d’aturats a gener de 2018 és de 211, dels quals 101 són homes i 110 dones. Això vol dir 33 persones manco a l’atur que fa 1 any quan l’atur era de 244 persones aturades.

Les persones majors de 45 anys amb 107 aturats són el grup d’edat més afectat per l’atur, seguit dels que es troben entre 25 i 44 anys amb 89 aturats, el grup menys nombrós són els menors de 25 anys amb 15 aturats.

Per sectors veiem que en el sector serveis és on major nombre d’aturats hi ha al municipi amb 166 persones, seguit de la construcció amb 24 aturats, la indústria amb 13 aturats, les persones sense ocupació anterior amb 7 aturats i per últim l’agricultura amb 1 aturats.

taula_atur_gen18

El nombre d’aturats registrats a les oficines del SOIB es va situar en acabar el mes de gener a 62.719 persones, després de baixar en 650 desocupats respecte al mes anterior, cosa que representa un 1,03% menys, segons va informar la setmana passada el Ministeri de ocupació i Seguretat Social.

D’aquesta manera, Balears i Canàries (-0,18%) es converteixen en les dues úniques comunitats autònomes que registren caigudes de l’atur en el primer mes de l’any.

A nivell anual, a les Illes Balears hi ha 3.997 persones aturades menys que fa un any, fet que suposa un descens de la desocupació interanual del 5,99% aquest mes.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: