24 abril, 2024
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del cap de setmana

Tornam amb els resultats esportius dels equips algaidins, tant del club esportiu Algaida com de l’Algaida CV.

resultatsesportius_octubre18_3

Contundent victòria de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en la seva visita en es camp d’Es Torrentó de Felanitx per 0 a 7. Els algaidins foren molt superiors als felanitxers, no deixant que en cap moment els locals poguessin desenvolupar el seu joc, mitjançant una excel·lent pressió quan no tenien la pilota, combinant en molta de fluides entre les seves línies i traient profit de les jugades d’estratègia. Els dos primers quarts acabaren amb una avantatge de l’Algaida de 0 a 2 i en el dos darrers quarts es materialitzà el millor joc algaidí marcant cinc gols més. Els gols de l’Algaida els feren Baltasar Sales (2), Toni Mudoy, Tomeu Verger, Arturo Palou (2) i Mohamed Amin.

Derrota per la mínima la que ha sofert l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Llucmajor per 5 gols a 4. Aquest partit està enquadrat en la Copa Federació, que és la competició prèvia a la lliga regular de la categoria Infantil F7. En el pla esportiu l’encontre fou molt igualat, amb un marcador molt obert que fet que els dos equips arribassin en el tram final del partit amb opcions de puntuar, pero al final els tres punts se’ls endgueren els llucmajorers. Els gols de l’Algaida els feren Llorenç Argües, Saad Benmerzoug, Sebastià Nolla i Tomeu Buñola.

Treballada victòria de l’equip Benjamí de primer any del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra l’Artà A. Els algaidins jugaren amb molt d’ordre en les seves línies i en màxima concentració, per la seva part, els d’Artà que no deixaren de cercar la porteria algaidina en cap moment, creant ocasions de gol que entre la defensa, unes molt bones intervencions del porter algaidí. Els gols de l’Algaida els han feren Jaume Cortés, Rafael Corredoura i Llorenç Dalmau.

Sense puntuar queda l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Santanyí amb derrota per 5 gols a 2. En el primer quart del partit les forces estaren igualades entre els dos equips, pero en els segon i tercer quart els locals tingueren un gran encert golejador cosa que els varen permetre agafar una avantatge còmode en el marcador que els algaidins intentaren escurçar fins al darrer minut del partit. Els gols de l’Algaida els feren Pere Mercadal i Pau Barceló.

Victòria de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en es Porrassar contra el Recreativo la Victoria per 2 gols a 0. Els algaidins feren un bon partit contra els de s’Indioteria, desplegant un joc on totes les seves línies foren molt compactes, cercant en tot moment minimitzar errors, a més, de cercar la porteria rival. Els gols de l’Algaida els varenfer n’Adrián Nilsson i en Tomeu Tomàs.

Derrota de l’equip amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Mancor de la Vall. A priori aquesta era una de les sortides més complicades que tenien els algaidins i ja en el minut 15 de la primera part havien encaixat el gol i els locals es tancaren a darrera i estratègicament només es dedicaren a destruir el joc del rival, per be que a la segona part les acciones algaidines milloraren encara que no fou ni tan sols possible empatar el partit.

Tres punts sumà l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Collerense B per 2 gols a 1. Les ciutadanes foren les primeres en avançar-se en el marcador abans d’arribar al descans. A la segona part les algaidines espitjaren més amb el joc ofensiu i remuntaren el marcador al seu favor quan faltaven gairebé vint minuts per acabar el partit, temps que varen saber mantenir la seva porteria a zero. Els gols de l’Algaida els feren Amal El Amrani i Maria del Mar Morro.

Torna el volei a Algaida

Dissabte es va dur a terme la presentació de l’Algaida Volei Club. Aquesta temporada el volei torna al municipi després de gairebé 13 anys d’absència. Fins a 75 esportistes formaran part del club, entre l’escoleta de voleibol i tres equips federats: infantil, cadet i sènior, tots tres femenins. La idea de fer rellançar el club, va sorgir del Casal dels Joves, quan es va detectar la necessitat de donar suport als joves que s’interessaven per aquest esport i s’ha anat sumant gent fins a arribar a comptar amb escoleta, els esmentats equips, tècnics i junta directiva.

A l’acte de presentació hi va intervenir el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles; la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; el president de l’Algaida Volei Club, Llorenç Vallespir i la presidenta de la Federació de Volei de les Illes Balears, Maria Dolores Besné.

En el decurs de l’acte, els pares i mares de les jugadores, varen voler fer un reconeixement públic a la Dinamitzadora del Casal dels Joves, Kika Martí, per la seva tasca al capdavant d’aquesta àrea i per la seva tasca per rellançar el volei en el municipi.

Tot i que els resultats no acompanyaren els responsables del cub es trobaren molts satisfets.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint