Ensurt per un incendi al carrer Alfabaguera

Notícia actualitzada 20/01/2019, 23:00

Un cotxe s’ha incendiat dins l’aparcament dels edificis del carrer alfabaguera número 20 d’Algaida, per causes que es desconeixen. L’incendi apart d’afectar a l’estructura de l’aparcament també ha afectat sobretot als quatre habitatges més pròxims a l’aparcament que han estat precintats i altres 3 habitatges que no s’hi pot habitar arran de la inspecció de bombers i l’arquitecte municipal. La resta d’habitatges han sofert danys pero l’incendi ha afectat a la instal·lació elèctrica i d’aigua. Sembla que hi ha també  tres cotxes afectats.

 

Al lloc dels fets s’hi han desplaçats efectius de Bombers de Mallorca, Policia local que ha estat la primera que ha arribat i ha desallotjat els veïnats, protecció civil, Guàrdia civil i també la Directora insular d’emergències Paola Van Gent Torres.

En declaracions a es Saig la batlessa Maria Antònia Mulet que també s’hi ha desplaçat ha destacat la feina de les forces de seguretat i emergències i ha expressat que”es d’admirar la paciència dels veïnats afectats i haver facilitat la feina amb el problema que tenien”.

Afortunadament ha estat un ensurt i no s’han de lamentar ni víctimes ni danys personals. Ara resta pendent l’informe dels tècnics i de la policia científica per avaluar els danys i a partir d’aquí poder trametre el sinistre a les assegurances si escau i iniciar les tasques de reparació. L’ajuntament d’Algaida ha gestiona l’allotjament de les famílies desallotjades entre els allotjaments turístics del municipi.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.