Nous senyals i més seguretat en el trànsit a Algaida

Foto: Ajuntament d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida ha instal·lat el segon panell pedagògic limitador de velocitat del municipi, que ha estat ubicat en el camí de s’Estació. Com el que s’instal·là el mes de maig de 2017 al carrer de sa Tanqueta, el seu funcionament és senzill: quan un vehicle circula s’informa de la seva velocitat i si és adequada apareix una emoticona de color verd que somriu. Si es sobrepassa el límit legal apareix enfadat i de color vermell.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, apunta que “s’ha instal.lat aquest segon panell davant dels bons resultats del que es va instal.lar al carrer de sa Tanqueta. És una iniciativa senzilla però efectiva. Pensam que és una acció serveix per a conscienciar a la gent sobre la importància de respectar els límits de velocitat i sobretot als voltats de recintes escolars”.

Tal i com també ha informat la Policia Local en un comunicat a les xarxes socials, aquesta setmana s’ha instal.lat un marcador al pas de vianants del carrer Antoni Maura per millorar la visibilitat del mateix i augmentar la seguretat dels vianants. El dispositiu consta d’un llum que s’activa de manera automàtica amb la disminució de la llum solar i de manera intermitent emet un llum i l’equip incorpora una placa solar que l’alimenta. L’equip té una resistència de compressió de 60 tones i per tant, estan totalment pensats perquè hi puguin passar els vehicles per damunt sense cap problema.

L’objectiu de l’Ajuntament es anar instal·lant aquests dispositius de manera progressiva als diferents passos de vianants del municipi per a reforçar i millorar la seguretat vial dels vianants i dels conductors.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.