Dimarts, novembre 28, 2023
Algaida

Un cap de setmana de fires i de música a Algaida.

Aquest cap de setmana Algaida té tres cites festives anotades en el calendari. El dissabte 1 de juny se celebra la VIII Fireta d’Artesania, mentre que el diumenge 2 concorre la Fira de Comerç, Empresa i Estoc al costat de la Diada de la Música d’Algaida, Pina i Randa.

La Fireta d’Artesania, que tingué lloc el dissabte des de les 19 fins a la mitjanit, va transcorrer a la placeta de l’Església, el carrer del Rei i el carrer del Bisbe. El programa d’activitats incloïa un taller infantil a càrrec d’Espai Creatiu Magdalena o diverses actuacions musicals, entre d’altres.

D’altra banda, diumenge els comerços i empreses del municipi oferiren l’oportunitat per comprar a bon preu una gran varietat d’articles sota el lema Surt a Fer maig, organitzat per l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida.

A més Algaida acollí el mateix diumenge la Diada de la Música d’Algaida, Pina i Randa amb una oferta d’activitats relacionada amb la música en què participaren diferents grups musicals del nostre municipi.

Des de Algaidarts ha agraït a través de les xarxes socials (i de qui hem manllevat algunes fotografies) la participació de la gent del poble i dels músics que hi participaren demostrant un pic més que Algaida és un “municipi molt actiu musicalment i culturalment, i que la gent que hi habita hi aposta i surt a fer poble i a participar-hi”.

La recaptació de les diferents caixes inverses que va destinat a Projecte Home Balears ha apujat a 422,15 euros.  

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: