Divendres, setembre 29, 2023
Algaida

Canvis en la circulació per mor de les obres de la ronda de circumval·lació

La Policia Local informa que la propera setmana, concretament a partir de dilluns dia 28 d’octubre s’iniciaran les obres de construcció de la nova rotonda a l’entrada del municipi per la Ronda Migjorn amb MA-5010 (carretera de Llucmajor) a l’alçada del supermercat Erosky a part del projecte de l’obra de construcció de la nova ronda de circumval·lació d’Algaida

Per aquest motiu, la circulació del transit rodat estarà prohibida per la ronda de Migjorn just a l’entrada del municipi i la circulació al trànsit serà desviada en direcció al carrer Colomer amb Carrer Jaume I amb accés directe al tram habilitat de la Ronda Migjorn en direcció carrer Farinera.

Per aquest motiu totes els vehicles que entrin al municipi des de la carretera de Llucmajor de circular per el carrer Colomer, Jaume I i travessar per un tram que s’haurà habilitat  cap a la ronda i direcció al centre del  nucli urbà ( Nou, Sa Farinera, Cavallers, Plaça, Antoni Maura, etc).

Foto: Policia Local d’Algaida

En sentit contrari es produirà el mateix, tots els vehicles que venguin de la ronda des de el carrer de Sa Farinera s’hauran de desviar al tram habilitat a la ronda cap a Jaume I  així  poder anar direcció a Llucmajor o carrer  Nou, Sol, Cabrit i Bassa , Campet , camí de Son Miquel Joan o camí de Son Agustí.

Durant el temps de durada de l’obra (uns dos mesos)  per aquest tram hi circularan els turismes,  els vehicles de transport , els 5 autobusos  del transport escolar cap a l’institut de Llucmajor o al centre escolar Pare B. Pou d’Algaida i motocicletes

Per tant, i amb l’objectiu de millorar la circulació i evitar embossament de vehicles durant el temps que durin les obres (uns dos mesos) la circulació es veurà afectada als següents carrers:

  • Carrer Sol: circulació en sentit únic (només es podrà circular vinguent en sentit del carrer Colomer i direcció carrer Cabrit i Bassa – Camí  Son Miquel Joan i Camí de Son Agustí)
  • Carrer Nou : circulació en sentit únic (només es podrà circular vinguent en sentit del Jaume I) i durant les obres queda suspès temporalment l’ACIRE
  • Carrer Jaume I: circulació ambdós sentits i limitació aparcaments de vehicles estacionats ja que aquest serà el carrer de connexió dels vehicles que travessin el municipi per accedir a Llucmajor o a la inversa
  • Carrer Colomer: no es podrà aparcar entre el número d’habitatge 54 al número 78

Davant la manca d’aparcament, s’habilitarà un tram de la Ronda Migjorn (tancada a la circulació) on es podran estacionar els vehicles

Des de la Policia Local i L’Ajuntament es demana la col•laboració de la ciutadania. També es demanen disculpes anticipadament per les molèsties que poguem ocasionar; molèsties com puguin ser no poder aparcar els vostres vehicles al carrer, pols i renous derivats de les obres.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: