25 abril, 2024
Algaida

Les 10 notícies més vistes del 2019

Hem entrat dins el 2020 i és hora de fer balanç de la feina feta. Permeteu-nos que parlem d’aquest noticiari i agrair-vos la vostra confiança.

Des del 1 gener fins al 31 de desembre de 2019 es publicaren 114 notícies. S’han apujat 1160 imatges i 14 documents. Hem ampliat els vídeos en directe a través de Facebook live, que solen tenir bona resposta tant en directe com en la seva emissió en diferit.

En total hem tengut una audiència de 15.081 visitants únics que ens han generat 58.353 vistes, això suposa un increment 5288 visitants únics més que l’any anterior.

Ens alegra saber que a més de visitants sobretot del nostre municipi i de la resta de l’Estat, també ens visiten dels Països Baixos, Regne Unit, Estats Units, Alemanya, Canadà, França, Bèlgica, Andorra, etc.

Pel que fa les xarxes socials, tenim 1146 seguidors a Facebook, 534 seguidors al twitter i  474 seguidors a Instagram, més de 300 seguidors més en total a les nosgres xarxes socials

I sabem que la gent que ens consulta, sovint fan una volta per les informacions ja publicades. Per tant, com que som un mitjà que la consulta no és sempre cronòlogica, us presentam les 10 notícies amb més vistes del 2019:

  1. Presentat el projecte de carretera d’Algaida a Llucmajor.
  2. Es consolida la plantilla de la policia local d’Algaida amb 3 nous agents
  3. Canvis en la circulació per mor de les obres de la ronda de circumval·lació
  4. Can Alorda es convertirà en un celler
  5. Presentades les llistes amb les candidatures a les eleccions municipals del 26M
  6. Darrera Hora: atropellament a la carretera de Pina.
  7. Hi ha pacte de legislatura a l’Ajuntament d’Algaida entre el PSIB – PSOE i Més per Algaida
  8. Constituït el nou Ajuntament d’Algaida per a la legislatura 2019-2023
  9. Enguany els cossiers volen ballar amb les alfabagueres del poble.
  10. Algaidins que ocupen càrrecs a les institucions de les Illes Balears

També us volem agrair que molta gent, cada vegada més s’interessa pel nostre parenòstic, que enguany tindrà algunes novetats i que per saber al temps que farà al nostre municipi ho consulti a través d’essaig.cat. També la gent que s’interessa per l’obertura de la piscina municipal.

A més a més hem seguit seguit i seguirem cercant nous llenguatges textuals i audiovisuals per acostar la informació més propera i fer-la més entenedora.

Des de la revista es Saig (paper i digital) esperam seguir contant amb la vostra confiança i continuar creixent amb la vostra companyia. Per un final de dècada, el 2020, ple de bones notícies per poder-vos anunciar. Gràcies a tots i molts d’anys!

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint