Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Desallotgen una festa il·legal a una finca d’algaida

Foto d’un guàrdia civil.

La Guàrdia Civil ha denunciat a nou persones que celebraven una festa il·legal en una casa rural a Algaida.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat que després de conèixer que s’estava celebrant una festa en una casa rural a Algaida, una patrulla es va traslladar a la finca per comprovar els fets. Un cop allà, van constatar que a l’exterior de la casa es trobaven diverses persones sense mascareta consumint alcohol. En veure els agents varen entrar a la casa.

Després de quatre hores a l’interior de l’habitatge, van desistir de la seva actitud i van anar sortint de la casa. La Guàrdia Civil va identificar a nou persones que varen ser proposades per sanció, per la qual cosa es va aixecar acta de denúncia a tots els assistents a la trobada. Els assistents s’enfronten a multes que poden superar els 60.000 euros per cada fet denunciat, per incomplir les restriccions de Decret Llei 15/2020 de 21 de desembre.

La Guàrdia Civil ha reiterat la crida a la responsabilitat i recorda que “cap de les accions o conductes que suposin un risc per a l’interès general, en aquest cas per a la salut pública, quedaran impunes”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d