L’Ajuntament d’Algaida subvenciona la instal·lació de carpes per als negocis de la restauració del municipi.

Foto: Ajuntament d’Algaida

En el que és una nova iniciativa per fer front als efectes de la Covid-19 i ajudar a reactivar l’economia local, l’Ajuntament d’Algaida ha subvencionat el lloguer de carpes per als negocis del sector de la restauració.

Des de la regidoria de Desenvolupament Local i Econòmic, s’ha posat en marxa aquesta iniciativa “per tal d’ajuda a l’hostaleria posant a l’abast de diferents restaurants carpes perquè puguin ampliar les terrasses i contribuir a alleujar la caiguda d’ingressos que han sofert aquest sector del municipi arran de l’obligació de tenir tancat”, explica la regidora Margalida Fullana.

L’Ajuntament d’Algaida ha destinat 3.000€ a aquesta iniciativa pel lloguer d’un mes i, segons la situació i les mesures en vigor que hi hagi passats aquests 30 dies. Posteriorment, es podrà prorrogar un mes més a compte de cada establiment, però a un preu especial que ha acordat l’Ajuntament d’Algaida amb l’empresa.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.