Dimecres, desembre 6, 2023
Algaida

L’Ajuntament d’Algaida subvenciona la instal·lació de carpes per als negocis de la restauració del municipi.

Foto: Ajuntament d’Algaida

En el que és una nova iniciativa per fer front als efectes de la Covid-19 i ajudar a reactivar l’economia local, l’Ajuntament d’Algaida ha subvencionat el lloguer de carpes per als negocis del sector de la restauració.

Des de la regidoria de Desenvolupament Local i Econòmic, s’ha posat en marxa aquesta iniciativa “per tal d’ajuda a l’hostaleria posant a l’abast de diferents restaurants carpes perquè puguin ampliar les terrasses i contribuir a alleujar la caiguda d’ingressos que han sofert aquest sector del municipi arran de l’obligació de tenir tancat”, explica la regidora Margalida Fullana.

L’Ajuntament d’Algaida ha destinat 3.000€ a aquesta iniciativa pel lloguer d’un mes i, segons la situació i les mesures en vigor que hi hagi passats aquests 30 dies. Posteriorment, es podrà prorrogar un mes més a compte de cada establiment, però a un preu especial que ha acordat l’Ajuntament d’Algaida amb l’empresa.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d