Denunciada una festa il·legal a un fora vila entre Algaida i Santa Eugènia

Segons informa defrancdigital.com almenys 5 persones de nacionalitat alemanya han estat identificades i denunciades aquest divendres a primera hora, per celebrar una festa il·legal en un habitatge de fora vila, situat a la carretera que enllaça les localitats d’Algaida i Santa Eugènia.

La festa que es va iniciar ahir a la nit i, que segons algunes fonts els mateixos organitzadors tindrien intenció de perllongar durant tot el cap de setmana, s’ha vist interrompuda de bon matí després que els fets haguessin estat denunciats per veïnats de la zona, i diversos agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local d’Algaida s’hagin personat al lloc en qüestió. Molts dels assistents ja se n’haurien anat de la casa quan han arribat els agents policials.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.