L’Ajuntament d’Algaida inverteix 210.000 € per mantenir i millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives del municipi

L’Ajuntament d’Algaida invertirà un total de 210.000 € en millores, manteniment i eficiència energètica de les instal·lacions esportives del municipi. Serà gràcies a una subvenció del departament d’esports del Consell de Mallorca i en total es duran a terme 13 projectes.

Es figueral de Pina

Un dels projectes més destacats és la construcció d’una pista de pàdel al recinte esportiu d’es Figueral de Pina. A aquest mateix recinte se substituirà la gespa de la pista de tenis i de futbet. A Algaida es durà a terme una important millora consistent en la renovació i eliminació de barreres arquitectòniques a la zona de la piscina municipal i sala polivalent o la impermeabilització de la coberta del pavelló municipal Andreu Trobat d’Algaida.

Així mateix, també es duen a terme iniciatives per a millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions com ara la dotació de tecnologia solar fotovoltaica a les piscines municipals. Així mateix també es farà el canvi a enllumenat LED a les piscines municipals, a la pista de tenis de Pina, a la pista d’skate, futbol 7 i tenis d’es Porrassar.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “pensam que amb aquesta ajuda del Consell de Mallorca milloram les condicions de les instal·lacions perquè per als ajuntaments dels municipis és important poder tenir bons espais per a la pràctica de l’esport, però també és molt important encara fer-ne un bon manteniment i anar millorant de mica en mica”.

Mulet destaca “les inversions que durem a terme en matèria d’eficiència energètica de les instal·lacions esportives, un camp on des de l’Ajuntament d’Algaida duim invertint i fent inversions des de fa més d’una dècada”.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.