Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEconomia

Els ajuntaments d’Algaida i Porreres col·laboren en la formació i dinamització del petit comerç d’ambdós municipis.

Foto: Ajuntament d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida i el de Porreres van de la mà en una iniciativa que pretén dinamitzar i promocionar els comerços i les petites i mitjanes empreses dels dos municipis.

Amb aquest objectiu han llançat un cicle de xerrades adreçades als comerços i empreses dels dos municipis per tal que es puguin formar, crear sinergies i obrir portes a la col·laboració entre l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Porreres. 

Amb el títol de “Reptes i oportunitats per al comerç d’Algaida i Porreres”, el cicle consta d’una xerrada presencial inicial i altres cinc en línia.

La regidora de Desenvolupament Econòmica, Margalida Fullana, explica que “l’objectiu del cicle és oferir recursos i eines per a la dinamització i la promoció del comerç local dels dos municipis i a partir d’aquí que els comerciants i empresaris dels dos pobles puguin intercanviar experiències i crear vincles per, arribat el cas, llançar altres iniciatives conjuntament”.

En el decurs del cicle es posarà damunt la taula la planificació comercial, les eines per la modernització del teixit comercial, les noves tecnologies i món digital i reptes de l’associacionisme comercial. La iniciativa ha estat impulsada per les agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) d’Algaida, Elvira Salom, i la de Porreres, Victòria Garcia.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: