Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaBreus

Consell i Bisbat acorden la restauració de la figura Ramon Llull localitzada a la Cova

Algaida es durà a terme la reintegració del cap i les mans de la figura de Ramon Llull localitzada a la Cova de Ramon Llull, una actuació dotada amb 4.000 euros.

El passat divendres va tenir lloc la reunió anual de la Comissió Mixta entre el Bisbat de Mallorca i el Consell de Mallorca per tractar les ajudes d’enguany en matèria de patrimoni. Segons ha explicat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, enguany s’ha aprovat una inversió de 360.000 euros. D’aquests, 60.000 es destinaran a digitalitzacions de Llibres Sacramentals, projecte que finalitzarà enguany, i 300.000 euros es destinaran a restauracions de béns a diferents municipis de Mallorca.

«Ja fa més de 10 anys que el Consell i el Bisbat treballam plegats per conservar, rehabilitar i fer difusió del patrimoni de Mallorca i, en aquest cas l’eclesiàstic» ha expressat la presidenta Cladera. «Avui revalidam el nostre compromís amb aquest patrimoni perquè pugui ser conegut per tota la ciutadania i seguim invertint en projectes de restauració i recuperació arreu de l’illa»

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: