Agenda Cultural

agendacultural

Diumenge dia 15 de gener. 

 • 18.30 h. Cercaviles amb els caparrots i la Banda de Música d’Algaida.
 • 19.00 h. Encesa dels foguerons, a càrrec del Ball de Dimonis Infantils d’Alaró. A Plaça.
 • A partir de les 19.00 h. Venda de menjar i begudes a càrrec dels Quintos i Quintes del 97.
 • 20.00 h. Torrada i vi per a tothom. Sonada de xeremiers. A Plaça.

L’Ajuntament d’Algaida servirà llonganissa, botifarró i ventresca. El preu de la ració serà de 2,00 €. La recaptació es destinarà a l’Agermanament del poble d’Algaida amb el municipi de Ciudad Antigua a Nicaragua.

 • 21.30 h. Ball de bot a càrrec del grup Roada. A Plaça.
 • 23.00 h. Correfoc a càrrec del Ball de Dimonis d’Alaró. A Plaça.
  Mesures de seguretat del correfoc: S’aconsella que porteu roba vella i no inflamable, millor si és de cotó, amb mànigues i calçons llargs deixant la menor part possible del cos descobert. Així mateix, és convenient portar un mocador de cotó o capell al cap i sabates espor ves amb calcetins. Es pot ballar amb els dimonis baix el foc, però no aferra-s’hi ni estirar-los. Els vidres de les ulleres es poden fer malbé amb les espires.

Dilluns 16 de gener de 2017 Sant Honorat.

 • 11 hores Missa de Festa cantada per l’orfeó de Castellitx. Els Cossiers ballaran l’oferta. A la sortida de missa, davant l’església, danses dels Cossiers. en acabar el ball dels Cossiers hi haurà refresc per a tothom a davant la Casa de la Vila.

A Pina

 • 20.00 h. Encesa de foguerons amb els dimonis Pitxerel·lo i Pitxerel·la. Cercavila amb la Colla de xeremiers. A Plaça.
 • 20.30 h. Foguerons, torrada i vi per a tothom. Festa amb les ximbombes, les xeremies i glossades. Durant la vetlada en Pitxerel·lo i na Pitxerel· la realitzaran el seu ball

L’Ajuntament d’Algaida servirà llonganissa, botifarró i ventresca. El preu de la ració serà de 2,00 €. La recaptació es destinarà a l’Agermanament del poble d’Algaida amb el municipi de Ciudad Antigua a Nicaragua.

 • 22.00 h. Ball de bot de jotes i boleros al so de les xeremies i flabiol. El COF-Pina convidarà a herbes a totes aquelles persones que s’animin a glosar. A Plaça

Divendres 20 de gener 

 • 19.00 h. Fogueró a l’escola: encesa del fogueró amb el so dels xeremiers, Batucada Algaida-Pina-Randa, exhibició dels alumnes de l’extraescolar de ball de bot , paradeta dels alumnes de 6è, molta festa i bauxa. Cadascú portarà el seu menjar, plats, tassons i coberts. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult. Organitzat per l’AMPA d’Algaida amb la col·laboració del CEIP Pare Bartomeu Pou, l’Ajuntament d’Algaida, AlgaliaSport, Xeremiers d’Algaida, Batucada Algaida-Pina-Randa i els alumnes de 6è.
 • 20.30 h. Presentació del llibre Ha nevat sobre Yesterday de Gabriel Janer Manila (Ed. Proa, 2016). Presentació a càrrec de Pere Fullana Puigserver. Organitzat per l’Ajuntament d’Algaida. A l’auditori del casal Pere Capellà.

Dissabte, 21 de gener

 • 20.30 h. Foguerons, torrada i vi per a tot el poble. A la plaça de l’hort de Son Romeguera a Randa. L’Ajuntament d’Algaida servirà llonganissa, botifarró i ventresca. El preu de la ració: de 2,00 €. Recaptació destinada a l’Agermanament del poble d’Algaida amb el municipi de Ciudad Antigua a Nicaragua

Diumenge 22 de gener

 • 11.30 h. Missa a l’ermita de Sant Honorat. Hi cantarà el Cor Parroquial d’Algaida.
 • 16.00 h. Beneïdes i carrosses. Hi haurà premis per a les millors carrosses. Organitzat per COFPina. A Plaça, davant l’església de Pina
 • 18.00 h. Concert de Sant Honorat de l’Orfeó Castellitx. A l’església d’Algaida.
 • 19.30 h. Presentació del llibre: PSM 40 anys. La llavor que germina, 1976-2016, a càrrec de Bel Busquets i Michel Llompart. Organitzat per MÉS per Algaida, Pina i Randa. A l’auditori del casal Pere Capellà.

Divendres, 27 de gener

 • 20.30 h. Concert a càrrec del Cor de Mestres Cantaires de la Universitat de les Illes Balears dirigit per Pilar Riera. Ens oferirà un repertori de cançons religioses, gospel i música tradicional de les nostres Illes amb acompanyament de piano (Ma. Antònia Gomis), flauta travessera (Mayte Abargues) i percussió (Miquel Salom). Organitzat pel Cor de Mestres Cantaires i l’Ajuntament d’Algaida A l’església d’Algaida.

Diumenge 29 de gener

 • 9.00 h. Excursió guiada per Mateu Parets al Salt des Freu i a l’Avenc de Son Pou. Trobada per partir a la plaça de Pina a les 9.00 h. Organitzat per COF-Pina. Programes a part.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s