Dilluns, desembre 4, 2023

Especial Festes de Sant Jaume 2018

especialfestes

portada_programafesdtes1968Com és habitual cada any essaig.cat prepara una especial dedicat a les festes de Sant Jaume 2018, que enguany tenen lloc entre el dijous 19 i el dijous 26 de juliol. Emmarcat dins el projecte cultural Vint 20, el programa de festes fa un homenatge a la nostra història i reprodueix en portada i en pàgines interiors el programa de festes de l’any 1968. Resulta interessant veure els negocis que hi havia i quins tipus de festa es feien.

programafestes

En aquest apartat hi trobareu tot allò relacionat a les festes d’Estiu d’Algaida,  Podeu clicar sobre la imatge del costat per accedir al programa en PDF.

camiseta_cossiers_TFR_2018Enguany Algaida Jove ha tornar a convocar un concurs per elegir el disseny de la camiseta que ens demana duguem posada el dia del quadrat dels cossiers. De fet, els cossiers i el poble que fan rotllada per veure’ls dansar són els protagonistes del disseny de la camiseta d’enguany. L’autora del disseny és na Tonina Fullana Rafael a qui agraïm que ens hagi fet arribar el disseny.

Com cada any, us demanam que utilitzeu aquesta etiqueta quan compartiu les vostres experiències de les festes a les xarxes socials.

festesalgaida18

 

 

Ja se troben actives, les pàgines amb la galeria de fotos i de vídeos de les festes d’enguany, que anirem completant a mesura que passin les festes, i per les quals també us demanam la vostra col·laboració.

galfotos        galvideos

Si teniu imatges i les voleu compartir us convidam a què utilitzeu l’etiqueta #festesalgaida18 o bé les envieu a noticiariessaig@gmail.com.

Si teniu nostàlgia, podeu consultar els especials dels anys anteriors.
logoespecialfestessantjaume17especialfestes2016_2

A %d bloguers els agrada això: