Site icon Essaig.cat |

Algaida Jove ja té les camisetes de Sant Jaume

Des de l’associació Algaida Jove han informat a  través de la seva pàgina a Facebook que ja tenen a la disposició de tots aquelles persones que encomanaren les seves camisetes que les podeu passar a recollir el dijous dia 9 de de les 18 h a les 20 h. També seran al mercat el divendres de 9 a 12 hores, per tots els que no vareu poder comanar-la a temps!

Des de l’Associació proposen una iniciativa que per tal d’incentivar i dignificar la festa del quadrat dels cossiers que se celebrarà, com és habitual, el dia de la revetla de Sant Jaume, el pròxim dia 24 de juliol.

Algaida jove demana als veinats del nostre municipi que durant les festes adornin balcons, finestres, portals amb alfabaguera o amb cintes dels colors dels nostres cossiers, verd, groc i vermell, i que el dia 24, mentre els cossiers dançin el quadrat tothom dugui la camiseta de Sant Jaume 2015.

Aquesta iniciativa recorda a la tradició de molts algaidins que es posaven la camiseta dels cossiers de Titoieta Ràdio.

Des del noticiari, compartim aquesta iniciativa que parteix dels joves del poble, i convidam a que els algaidins i algaidines (també piners i randins) siguin més protagonistes de la festa portant les camisetes i decorant les finestres i balconades amb els colors dels cossiers.

Redacció Noticiari Es saig

Exit mobile version