Site icon Essaig.cat |

Aquí teniu els resultats esportius dels equips algaidins

Jornada amb resultats dispars, tot i que sembla que els grans  del Pina de primera regional no ens aporten bones notícies, els sèniors del CE Algaida obtingueren una important victòria.

Olímpic  5 – 1 CE Algaida 
Una altra derrota els més menuts, amb 4 gols en contra d’un fet per Adrián Soler. Ocupen la darrera posició.

Cardassar – CE Algaida 2 
Aquesta jornada el disputen el dia 9 de desembre. Es troben en 6a posició de la classificació amb 12 punts.

CE Algaida 4 – 2 Es Cardassar 2
Victòria dels benjamins. Els responsables dels gols han estat Baltasar Sales, Tomeu Verger, Miquel Àngel Fernandez i Joan Nicolau. Continuen en  13 posició de la classificació amb 6 punts, d’un total de 15 equips.

CE Algaida 0 -1 JUV. Can Picafort
Derrota dels alevins per 1 gol. Després d’aquesta derrota perden dues posicions i ara son els vuitens de la classificació.

CE Algaida 3 – Independiente C/R 3
Empat a 3 en el nostre camp. L’equip entrenat per Joan Fiol aconsegueix sumar 1 punt i és manté en la tercera posició. Els gols dels nostres foren a càrrec de Lluís Rosselló (13′), Noah Ottonelli (34′) i Álvaro Acedo (35′)

 

CE Algaida 0 – Campos atlètic 7
Nova derrota davant el Campos Atlètic per 7 gols a zero.
L’equip es manté en la darrera posició.

Gènova 2 – 2 CE Algaida
Empat a dos gols dins el camp del Gènova. Els nostres golejadors han estat Pere Ramon Oliver (57′) i Andrés Perez (85′). Aquest darrer jugador també ha rebut una targeta groga, juntament amb Antoni Gibanel. Mantenen la setena posició.

Son Sardina 1 – 5 CE Algaida
Aquesta setmana l’equip femení tornava a jugar en competició i ha patit tengut una victòria en el camp del Son sardina. Els nostres jugadores golejadores han estat Melodie de Dios (48′), Leoni M. Henrich (56 ‘ i 85′) i Maria Barceló (63′ i 70’). Melodie de Dios ha rebut una tarja groga.Gràcies a aquesta victòria Les al·lotes apugen a la cinquena posició.

CE Algaida 3 – 2 FE base Santanyi 
Victoria del primer equip amb gols de Tomeu Mulet, Aitor Montero i Xisco López, Es tracta de 3 punts, importantíssims que permetin seguir en la quarta posició.

 

Pina CF 1 – Santa Ponça 4
Nova Derrota del Pina davant el Santa Ponça. Amb aquesta derrota, el Pina CF es posiciona en el lloc número 19, i perd una posició respecte de la setmana passada.

Redacció Noticiari Es saig 

Exit mobile version