Site icon Essaig.cat |

Cada dia d’Ib3 es féu ressò de la foto dels Ramons i dels Llulls

El passat dissabte un conjunt d’algaidins pujaren al Santuari de Cura a fer-se la foto dels Ramons i dels Llulls. Hi assitiren al voltant de 10 persones però sabem que n’hi ha més i encara esperam que ens enviin la seva foto.

El fet curiós que quasi quan ja havíem acabat la tasca de fer les fotos i arreplegar els noms dels assistents (alguns fins i tot ja havien partit) arribaren dos reporters del programa Cada Día d’Ib3, curiosament Ramon els dos de llinatge ja que eren germans) per fer-se ressò de l’acte que havia organitzat la revista Es saig i que s’emmarca dins els actes de l’Any Llull de Randa, Algaida i Pina.

El programa va entrevistar alguns dels assistents i fins i tot un d’ells, Antoni Llull es va atrevir amb una glosa, no relacionada amb Llull però si amb Cura i que reproduïm:

Una formiga i un gri
se varen fer escolans de Cura
i un ase fet d’una mula
els va ensenyar de llegir.

Agraïm als companys del programa de Cada Día la difusió i els desitjam molta sort en l’any que començà, ja que varem saber que la setmana vinent serà la darrera d’emissió.

El programa en què sortim va ser emès el passat dimecres 16 de desembre i el podeu veure a la carta. La nostra part de la notícia a partir del minut 10.

Recordam que encara sou a temps d’enviar-nos les vostres fotos o selfies dels Ramons i dels Llulls.

Redacció Noticiari Es saig. 

Exit mobile version