Site icon Essaig.cat – Tota la informació d'Algaida, Pina i Randa –

Presentada la nova junta de l’Associació de Comerç i empresa del municipi

FOTO JUNTA DIRECTIVAEl passat dimecres 16 de desembre es va celebrar una assemblea de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa. De resultes d’aquesta assemblea en va sortir elegida la nova junta directiva. En formen part d’aquesta els següents membres: President, Manolo González Soler; vicepresidents Miquel Cano i Pep Nolla; Secretaria, Yolanda Navarro i Tresorer, Joan Sastre.

A part l’associació compta amb vuit vocals, amb l’objectiu de cercar la màxima representació de tot sels sectors empresarials. Els objectius fundacionals de l’Associació de Comerç i Empresa són:

L’Associació ha posat en marxa una inciativa per fomentar el comerç de Nadal en els comerços locals i a la vegada l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa amb el patrocini de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida, participa en la campanya de Nadal impulsada per la PIMEM (Petita i Mitjana Empresa de Mallorca) amb la qual només per comprar al petit comerç d’Algaida, els clients participaran en el sorteig d’un Citroen C3. Els comerços participants llueixen a l’exterior un cartell com el que teniu al costat i que anuncia la campanya “Aquest Nadal, amb molt de gust”.

Redacció Noticiari Es saig

Exit mobile version