Site icon Essaig.cat |

Crònica amb els resultats del futbol i del ciclisme

resultatsesportius29310116Poques han estat les victòries dels equips algaidins en aquesta darrera jornada del mes de gener. Els benjamins han disputat un gran partit contra el Futbol base Santanyí i han acabat el partit guanyant per 3 gols a 5 Els nostres golejadors menuts han estat Baltasar Sales, Joan Nicolau, Miquel Àngel Fernández i Tomeu Verger Bonet (2). Pel que fa a l’equip femení, la victòria contra el Collerense B (3-2) ha estat possible gràcies als gols de Melani de Dios, Leoni Hennrich i Vanesa Hernández.

Meritori ha estada la quasi remuntada de l’equip cadet en què, després d’una primera part amb importants errades de la defensa que havien costat encaixar 5 gols, els canvis produïts a la segona part han fet reaccionar l’equip i el resultat final ha estat de 5 gols a 4.

Pel que fa els juvenils han tornat a perdre i en aquesta ocasió hem de lamentar la lesió del genoll dret del jugador de l’Algaida, Soufiane Adbellaqui que esperam es recuperi aviat.

El Pina CF segueix sense guanyar i de cada vegada té més difícil mantenir la permanència a Primera Regional. Tampoc han tengut sort els jugadors de Segona regional que han perdut per 2 gols a 4 davant el Son Verí

Foto: Maria Antònia Mulet Vich (Facebook)

Finalment ahir va passar per Algaida la Challenge Volta ciclista a Mallorca. En el seu pas per Algaida es va fer un homenatge al ciclista i entrenador algaidí Toni Cerdà just davant ca seva, amb una meta volant. El corredor Lluís Mas, que resideix al nostre municipi, ha estat el primer en passar-hi per davall, alçant la mà per a dedicar la victòria a en Toni Cerdà.  Tot un gran detall que mereix ser reconegut.

També ha estat el primer en passar per la de Santa Maria i el tercer en l’sprint especial de Santa Margalida. Amb tot, Lluís Mas ha quedat primer en la general de metes volants (2 punts) i en la general combinada (76 punts). I ha quedat 3r en la classificació dels corredors de les Balears.

Redacció noticiari es saig

Exit mobile version