Site icon Essaig.cat |

La recaptació solidària amb les torrades apuja a 2.420 €

La recaptació de les bosses de menjar que va repartir l’Ajuntament d’Algaida per torrar en la celebració dels foguerons de Sant Honorat i Sant Antoni a les festes d’Algaida, Pina i Randa, estava destinada un any més a causes solidàries. Des de fa anys, l’Ajuntament d’Algaida reparteix bosses de llonganissa, botifarró i ventresca al preu de dos euros per torrar en els diferents foguerons de les festes de Sant Honorat i Sant Antoni.

Aquestes festes, els algaidins, piners i randins hem aconseguit recaptar un total de 2.420 euros que es destinaran al projecte d’agermanament d’Algaida amb Ciudad Antigua (Nicaragua) que funciona des del 2010, a la Comissió Algaida, Pina i Randa Pobles d’Acollida de solidaritat amb els refugiats sirians i una part també anirà al departament de Serveis Socials del municipi.

D’altra banda, en el decurs de les passades festes de Nadal, l’Associació Algaida Jove va celebrar un bingo també solidari, mitjançant el qual es varen recaptar 180 euros que seran destinats a l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Algaida. La regidora de Serveis Socials, Catalina Fullana, va rebre els 180 euros de mans de Francesc Garcias en representació de l’Associació Algaida Jove.

Una vegada més se demostra la solidaritat dels ciutadans del nostre municipi, molts dels quals des de l’anonimat contribueixen a que les persones que passin més necessitats puguin tenir una vida millor.

Redacció noticiari es saig

Exit mobile version