Site icon Essaig.cat |

S’ha feta pública la llista de guardonats en els Premis Castellitx 2016

premiscastellitx16El passat dissabte dia 12 de març de 2016 es reuní el Jurat dels Premis Castellitx i acordaren concedir els diferents guardons:

El Jurat d’aquesta edició ha estat format per:

El lliurament dels guardons dels Premis Castellitx 2016 tendrà lloc durant la Nit Algaidina de la Cultura, la festa literària que se celebrarà a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida dilluns, dia 28 de març de 2016 a les 19.30 hores.

La Nit Algaidina de la Cultura serà transmesa en directe per Titotieta Ràdio, La ràdio de les bèsties, emissora municipal d’Algaida, a través del 107.7 de l’FM i per Internet a www.titoieta.cat.

En total, a l’edició de 2016 s’han presentat 163 treballs. Les obres guardonades amb la Rosa d’Or de la Pau, seran properament publicades dins la Col·lecció Binària, edicions virtuals de l’Ajuntament d’Algaida, d’accés lliure i gratuït, on ja s’hi troben disponibles els premis Castellitx de l’any 2015.

Els Premis Castellitx es crearen l’any 1968 (en un principi s’anomenava Certamen Literari Castellitx perquè només recollia l’àmbit literari) i, exceptuant una interrupció durant la dècada de 1980, s’han convocat cada any.

Redacció noticiari es saig

Exit mobile version