Site icon Essaig.cat |

Algunes activitats de l’Any Llull i de la festa del llibre

Ahir dimecres varen tenir lloc dos actes realitzats al Centre de Dia d’Algaida: Lectura de les llegendes de Ramon Llull a càrrec de Maria Rafael i taller de punts de llibre amb motius de Llull a càrrec de l’Associació d’Artesans d’Algaida. La gent gran usuària del Centre de Dia va passar una estona entretinguda i a l’hora va aprendre algunes de les llegendes existents al Puig de Randa entorn de la figura de Ramon Llull. Així mateix, pocs dies abans d’arribar al dia del llibre, van aprendre a fer punts de lectura.

Us mostram algunes de les imatges de la sessió d’ahir cedides per l’Ajuntament

D’altra banda, aquesta no serà la darrera activitat que es durà a terme al centre de dia i en relació a l’any Llull. Així el proper 18 de maig es durà a terme un Taller de galletes amb el motlo del logo de l’Any Llull, organitzat també per l’Ajuntament d’Algaida i l’Associació d’artesans d’Algaida, Pina i Randa.

I sense oblidar-nos de l’any Llull tampoc podem deixar de banda que el proper dijous 24 d’abril tindrà lloc amb motiu de la celebració de l’Any Llull, l’artista graffiter, Raúl Ruíz, El niño de las Pinturas de Granada pintarà un mural al pati del casal Pere Capellà, (C/ des Cavallers, 22) i al pati del CEIP Pare Bartomeu Pou (C/ de la Ribera,33) També hi participarà de l’artista mallorquí Joan Aguiló. En un acte obert a tothom.

La festa del llibre a Algaida

Aquest dissabte dia de Sant Jordi, entre les 10 i les les 13 hores, tindrà lloc la Jornada de portes obertes a la Biblioteca. Totes les persones que utilitzin el servei de préstec de la Biblioteca Municipal podran triar un llibre de segona mà de regal. També és durà a terme la presentació oficial de la nova web de la Biblioteca Municipal, accessible des de http://www.ajalgaida.net.

A partir de les 16.30 i fins a les 18.30 h. Taller de punts de llibre: Sant Jordi / Any Llull. Dirigit a infants de 3 a 10 anys. Al casal Pere Capellà. Podeu fer les inscripcions fins demà divendres 22 a les oficines municipals de la Casa de la Vila. Preu per infant: 2,00 €.  Està organitzat l’Associació d’Artesans d’Algaida i l’Ajuntament d’Algaida.

El divendres, 29 d’abril es durà a terme la presentació del llibre ANYIL de Ricard Martínez Pinyol (Ed. Lleonard Muntaner, 2016; col·lecció Poesia) a càrrec de l’escriptor Miquel Àngel Llauger, acompanyat de l’editora Maria Muntaner i de l’autor que llegirà alguns dels poemes del llibre. Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida. A l’auditori de casal Pere Capellà.

I a Pina el diumenge 24 d’abril  Contacontes per a celebrar Sant Jordi: Vigila, rateta, a càrrec de Xisca Puigserver. Dirigit a infants de 4 a 8 anys. Activi· tat gratuïta per als socis de Merdufais. 3,00 € per a no socis. Venda d’entrades al mateix lloc el dia de la funció. Acte organitzat per l’Associació Merdufais, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida. A Can Lluís.

Redacció Noticiari es saig 

Exit mobile version