Essaig.cat |

Protecció Civil ha fet quatre importants intervencions durant el mes de juny

Durant aquest passat mes de juny, els voluntaris de Protecció Civil han duit a terme quatre importants intervencions en el nostre municipi, garantint la seguretat als ciutadans i ajudants al cossos de bombers i a les forces de seguretat (Polícia Local i Guàrdia Civil) a controlar la situació.

La primera intervenció fou a l’incendi agrícola produït al camí de na Bubota, que va comptar amb la intervenció dels bombers d’efectius de l’IBANAT i fins tot d’un helicòpter per poder fer front a l’extensió de la flames.

La segona intervenció fou el rescat d’un home que no es trobava a bé a Cura el passat dia 13 de juny. Protecció Civil ajudà als efectius desplaçats a la zona a localitzar l’home.

El passat divendres 24 de juny també es va produir un incendi a devora el velòdrom Andreu Oliver. Gràcies als voluntaris de Protecció Civil Algaida i als Bombers de Mallorca que feren una ràpida ràpida intervenció amb la qual l’incendi va estar controlat de manera molt ràpida. El foc fou provocat per una imprudència a l’hora de fer unes cremes.

La darrera fou ahir dijous de capvespre quan un home que venia d’arreglar la seva moto se li va calar foc. Quan el propietari va adonar-se’n del foc va aconseguir dur la moto a una vorera i que s’acabàs de cremar com es pot veure a la fotografia del costat. Efectius de Protecció Civil reduirem el foc evitant que s’estengués.

Però no totes les accions són tan dures. Aquest cap de setmana també donaran una mà per garantir la seguretat i facilitar l’aparcament a les festes de Pina.

Des d’aquest noticiari volem reconèixer i agrair la seva tasca. Al mateix temps volem recordar que està prohibit fer foc, cremar fems i encendre focs artificials ni coets als terrenys forestals i adjacents fins al 15 d’octubre. A un hivern bastant sec i amb poques pluges, se li ha d’afegir una temporada de sequera que augmenta el risc d’incendis. Cal conscienciar-nos tots de la necessitat de ser responsables de les nostres accions i evitar conseqüències més greus.

Redacció Noticiari es Saig

Exit mobile version