Site icon Essaig.cat |

450 persones al sopar solidari en favor de Aprendo Contigo

450 persones i poc més de 4.000 euros de recaptació en favor de l’Associació peruana d’educació, Aprendo Contigo. És el balanç del tradicional sopar solidari de pa amb oli que cada any organitza Algaida Solidari, dedicat cada any a una entitat diferent.

La placeta de l’església tornà a quedar petita per ubicar quasi cinc-centes persones, on pogueren menjar pa am oli, acompanyat de formatge i cuixots, diferents castes de vi, prunes i altres dolços, per una vegada sopats, gaudir de la música de Barones que varen amenitzar la vetlada.

Què és Aprendo contigo?

Aprendo Contigo és el nom de l’associació peruana que educa gratuïtament a nins i nines que estan hospitalitzats perquè aconsegueixin acabar els seus estudis. L’entitat desenvolupa programes educatius, per tal de donar suport als nens hospitalitzats, perquè no perdin classes. Aquesta entitat ve desenvolupant aquesta tasca des de l’2000 quan a l’Institut Nacional de Malalties Neoplàsiques va educar a 20 nens que no podien assistir a l’escola.

La UIB també col·labora amb aquesta entitat. De fet el divendres dia 1 de juliol, el professor de Pedagodia de la UIB, Sebastià Verger, va dur a terme una conferència en què explicava la tasca que feia aquesta entitat i els assistents pogueren veure un documental Aprendo contigo: una experiencia única de pedagogia hospitalaria, que nosaltres també compartim per si no poguereu assistir a la conferència.

Des d’aquest noticiari felicitam a Algaida Solidari que gràcies a la seva feina ens permet comprovar any rere any, que som un poble de gent compromesa i solidària.

Redacció Noticiari es Saig

Exit mobile version