Site icon Essaig.cat |

Aquest dissabte teniu una cita amb Algaid’Art

cartell_AlgaidARTAquest dissabte 10 de setembre, Algaida s’omplirà d’art. Diferents espais públics i privats del nucli urbà d’Algaida presentaran una mostra variada d’arts plàstiques a partir de les 19’00 hores, en el marc de la primera festa de l’art organitzada per l’Ajuntament d’Algaida i que es denomina “Algaid’art”.

La Casa de la Vila, el Casal Pere Capellà, Casal de Música, la Rectoria i espais privats, com alguns comerços i cases particulars, així com les nostres places estaran oberts per gaudir de les diferents expressions artístiques.

Artistes del municipi i d’altres indrets exposaran els seus treballs en les diferents vessants: pintura, escultura, fotografia, artesania, etc. Paral·lelament, s’ha preparat un programa d’activitats amb el qual també es podrà gaudir d’interpretacions musicals que animaran la festa amb l’actuació de s’Arrual Jazz Mort i altres activitats així com també de la gastronomia algaidina ja que els bars i restaurants se sumaran a aquesta nit de l’art amb menús i tasts.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcias, vol agrair “la col·laboració de tota la gent d’Algaida que s’ha engrescat amb aquesta primera nit de l’Art”.

Així destaca “les dones del curset de brodats de la gent gran que han participat amb “Teixint el poble”, es a dir, vestiran els troncs dels arbres de la plaça”.

La regidora així mateix agraeix “als artistes algaidins que des del primer moment que els convocàrem a la reunió informativa es varen emocionar donant idees perquè aquesta primera manifestació artística al poble d’Algaida fos un èxit”.

Garcias destaca que “aquesta primera nit de l’art algaidina, té com a objectiu que tots els ciutadans del municipi puguin gaudir de l’art, des dels més joves als més majors i, d’aquesta manera, comprovar que no és només una cosa dels entesos o elits sinó que està a l’abast de tots els qui els pugui interessar l’art i la cultura”.

Redacció Noticiari es Saig 

Exit mobile version