Site icon Essaig.cat |

Resultats futbolístics del cap de setmana

Notícia actualitzada 20:45

Aquesta setmana, tot i les festes també hi ha hagut futbol. A continuació fem un breu repàs del més destacat de la Jornada.

3-0, aquest és el resultat idèntic que han tengut els dos equips dels municipi que juguen a segona regional. El Pina va perdre contra el Serralta, mentre que l’Algaida va guanyar dissabte amb gols de Juan Antonio Pérez, Juan Ballester i José Miguel Ortega.

Destaca també la victòria dels infantils davant el Gènova per 6 gols a 0. Els golejadors foren Miquel Llompart (1), Marc Rando (2), Lluís Rosselló (2) i Toni Mudoy (1).

Igualment cal destacar el bon partit i la derrota per la mínima dels alevins A dins el camp del Cala d’Or per 5 gols a 4, fets per Joan Miquel Hernández (1), Marc Servera (1) i Joan Fiol (2). Una llàstima que no poguessin igualar el partit o guanyar.

Derrota injusta la patida pels cadets de l’Algaida contra el Platges de Calvià. Els primers en marcar foren esl visitants. A la segona part l’Algaida feu una sèrie de variacions en les seves línies amb la intenció de jugar més a prop de l’àrea visitant i va aconseguit empatar, gol d’en Joan Cerdà gairebé al final del partit. Però en el darrer segon marcaren l’1 a 2 mitjançant un xut impossible des de fora de l’àrea.

A continuació teniu la resta de resultats de la jornada.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version