Site icon Essaig.cat |

Crònica esportiva del cap de setmana

Aquest cap de setmana les competicions esportives de futbol no han estat gaire favorables, si bé hi ha hagut excepció feta dels juvenils, els infantils, els alevins A i els Benjamins A del CE Algaida.

Els juvenils guanyaren per 2 gols a 5 dins el camp del SP Ciutat de Palma. Els golejadors algaidins foren Bernat Llompart, Tomeu Muñoz (2), Guillem Puigserver i Tomeu Pou.

Pel que fa als infantils cal destacar el bon resultat dins el camp del Son Sardina amb victòria per 1 gol a 6. Els jugadors del CE Algaida que marcaren foren Lluís Rosselló (2), Noah Ottonelli (2), Roberto Moya i Gabriel Sampol. La nota negativa fou l’expulsió per vermella directa d’un jugador algaidí.

Victòria dels Alevins A dins el camp del Sineu per 1 gol a 9. El resultat posa de manifest la superioritat de l’equip algaidí que aconseguiren aquest abultat resultat, obra de Marc Servera, Alvaro Palou (3), Toni Sitjar, Jaume Falconer (2), Joan Miquel Hernández i Jaume Ignasi Sampol. El gol dels sineuers fou fruit d’un penal.

Els benjamins A jugaren davant el Santanyí dins l’Algaida i el resultat fou una victòria per 4 a 2. Aquest bon resultat es deu a la tasca de tots, però especialment dels golejadors Hugo Torres, Joan Cantallops, Joan Nicolau i Baltasar Sales.

Finalment volen destactar l’empat a dos gols de l’equip femení davant l’Independiente C/R que foren fets per Maria Barceló, i la derrota del amateurs de l’Algaida per 3 a 0 dins el camp del Serralta. Pel que fa al Pina, també va perdre dins el camp del Sóller per 4 gols a 2, els quals foren fets per Joan Llompart.

I els Trotadors?

Hi havia participació tortadora a la Mitja Marató Ciutat d’Alcúdia. Cal destacar el podi absolut que va aconseguir el Trotador Jose Miguel Fernández qui acabà la cursa en tercera posició general invertint un temps de 36:26 per a completar els 10kms de la cursa. També és digne de menció en Toni Mudoy, ja que fou el 48è de la general amb un temps total de 45:02, i en Toni Barceló, que amb un molt bon temps de 48:36 entrà a la posició 65a de la general.

El diumenge es va disputar la Lloseta Xtrem’17, una cursa de 36’5kms i que es disputava per les finques de Ca’n Xalet, Font Garrover, Tossals Verds, Es Rafals i rutes del GR. Amb una participació de 350 corredors, els Trotadors aconseguiren arribar tots a la meta.

El primer fou en Jose Terrones, que aconseguí acabar amb un temps de 4:25:05 i al lloc 15 de M40 (49é de la general). El segon trotador  fou en Carlos de Coro, assolint un temps de 5:21:05 i la posició 163 de la general, i en la posició 164 en Joan Gelabert, qui invertí un temps de 5:21:53. Biel Ferrer, recuperat d’una caiguda de fa unes setmanes fou el 12è de M50 amb un temps de 5:28:57. Joan Fiol finalitzà la prova amb un temps de 5:46:53 i a la posició 224 de la general. En Pau Gil va tenir problemes durant la cursa i no va poder finalitzar la prova.

Pel que fa a la secció cioclista, el dissabte es va disputar també la Brevet 300 de Muntanya. 300 kms amb més de 3500 de desnivell positiu acumulat, i tant en Bernat Puigserver com en Miquel Ballester aconseguiren finalitzar amb èxit la prova. També dissabte es disputà la primera cursa de la Copa BTT, en la qual hi participà en Miquel Gelabert, encapçalant la cursa durant els primers minuts, però una caiguda va deixar la seva máquina mal parada i no va poder continuar.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version