Site icon Essaig.cat |

Ferit un home de 72 anys quan llaurava la seva finca a Algaida

Avui dissabte, els Bombers de Mallorca han rescatat un home a qui la cama havia quedat atrapada al motocultor amb el qual estava treballant en una finca rústica a Algaida.

L’afectat, un home de 72 anys que habitualment resideix a Palma i que passa els caps de setmana a Algaida, ha estat traslladat en ambulància fins a l’hospital de Son Espases a Palma. Les lesions que ha patit a la cama són greus.

Els fets han passat avui, passades dos quarts del matí, en una zona rural als voltants del Camí de na Bubota, a Algaida. Un home treballava la terra amb un motocultor i, segons les primeres indagacions, mentre feia marxa enrere, en un descuit, ha ensopegat amb una pedra i ha caigut al terra. La màquina li ha caigut a sobre i li ha empresonat una cama.

Una persona que es trobava a prop va sentir els crits d’auxili del lesionat, que estava conscient, i de seguida ha alertat els serveis d’emergències. Els Bombers de Mallorca del parc de Llucmajor, la Policia Local d’Algaida i els equips sanitaris s’han mobilitzat i han acudit al lloc.

Els especialistes han estat treballant més d’una hora fins a aconseguir alliberar a l’afectat. Els bombers han hagut d’anar desmuntant les aspes peça per peça fins a aconseguir rescatar l’home.

Poc després, els sanitaris han estabilitzat al pacient i han decidit evacuar-lo fins a l’hospital de Son Espases, on els facultatius han evaludat el mal estat en què li havia quedat la cama.

Aquest tipus de maquinària solen dur una mecanisme de seguretat que provoca que la màquina s’aturi si es produeixen problemes, però sembla que aquest sistema es trobava bloquejat en el motocultor. La Guàrdia Civil investigarà les causes de l’accident.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version