Essaig.cat |

Com els ha anat als futbolistes del nostre municipi?

Inciam la crònica esportiva del cap de setmana amb la trista derrota la que han patit els piners davant la UE Santa Maria amb un resultat de 2 gols a 9, i en la qual el Pina ha quedat amb un jugador menys per targeta vermella en el minut 75. Els dos gols piners han estat fets per Joan Llompart i Rafel Jaume.

L’altra cara de la moneda de la primera regional son els amateurs del CE Algaida qui han guanyat per 5 gols a 0 al Vilafranca dins es Porrassar. Des del començament els algaidins lluitaren totes les pilotes i imposaren el seu joc i durant el partit milloraren i demostraren la seva tècnica. .Els gols de l’Algaida els feren en Josemi Ortega (2), Llorenç Gil, Pere Puigserver i Juanan Pérez.

També les nines feren un bon partit dins el camp del Son Sardina.  Les algaidines s’avançatren al poc temps de començar el partit, però les de Son Sardina capgiraren el marcador al seu favor en cinc minuts. Abans de acabar la primera part l’Algaida va aconseguir empatar el partit i ja a la segona part estiraren i quan faltaven un poc més de 10 minuts per acabar el partit, l’Algaida, va tornat a marcar. Els tres gols de l’Algaida foren obra de na Maria del Mar Barceló.

Pel que fa als partits que es jugaren el dissabte, i seguint amb les victòries, tres punts més els va sumar l’Aleví A de l’Algaida, contra uns dels equips de la part més alta de la classificació: l’Inter Manacor.  El resultat reflecteix el que fou el partit, amb dos bons equips que volien la victòria i amb un joc molt sòlit, tot i que els gols fets per en Jaume Falconer, un al principi del partit i l’altre a la part final, tombaren als de Manacor.Victòria molt treballada dels Infantils de l’Algaida davant el Platges de Calvià. Si a la primera part no hi havia cap dels equips que pogués imposar el seu joc, a la segona part l’Algaida va rompre la defensa del Platges amb pilotes amb profunditat per els seus extrems i aconseguit marcaren dos gols, fets ambdós per en  Noah Ottonelli.

Bon partit dels benjamins de primer any de l’Algaida contra el Pla de na Tesa. Al poc minuts de començar el partit l’Algaida es posà per davant però poc abans d’arribar al descans els visitants han aconseguit empatar. Al dos darrers quarts l’Algaida va seguit espitjant i aquets fet els va permetre fer dos gols. Els golejadors foren Arturo Palou, Vlad Daniel i Marc Soriano.

I els prebenjamins també guanyaren davant el Recreatiu Marratxí. Els locals sempre anaren per davant, però l’Algaida va aconseguit reduir els desavantatges i posar-se per davant al final del partit. Els tres gols de l’Algaida els feu en Guillermo Da Rosa.

Malauradament aquesta setmana no poden contar les victòries ni dels juvenils, ni dels cadets, ni dels alevins B ni dels Benjamins A. No obstant això, volem destacar que els Benjamins s’avançaren molt prest en el marcador, però, els locals empataren i agafaren un avantatge que administraren fins a l’acabament del partit. Els gols de l’Algaida els feren Baltasar Sales i Miquel Angel Fernàndez. També volem remarcar els gols de Tomeu Bunyola de l’aleví B, del cadet Joan Cerdà i del juvenil Nico Forster.

A continuació tots els resultats.

resultatsesportius0317_3

Exit mobile version